سلام :
چطور زبان پیش فرض سایت رو فارسی انتخاب کنم؟؟
ممنون.

سلام :
چطور زبان پیش فرض سایت رو فارسی انتخاب کنم؟؟
ممنون.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام دوست عزیزنوشته اصلی توسط babak1 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مدیریت افزونه ها-> مدیریت زبان->انتخاب زبان فارسی-> کلیک روی دکمه پیش فرض
ممنون از کمکتون. مسیری رو که اشاره رفتم ولی زبان فارسی رو ندیدم. در واقع من 3 تا قالب دانلود کردم که در توضیحاتشون نوشته بود RTL support . ولی زبان فارسی نداره. (زبان عربی داره) !!نوشته اصلی توسط afrouz [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
عزیز معمولا قالبای خارجی زبان فارسی روشون نصب نیست قالبیت rtl بودن دلیل بر اینکه زبان فارسی روش نصب باشه رو شامل نمیشه
اول یه بسته زبان فارسی دانلود کنین و از قسمت افزونه ها نصبش کنین بعد همون مسیری که گفتم رو دنبال کنید مشکل حل میشه![]()
نوشته اصلی توسط afrouz [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آیا برای قالبی که rtl رو پشتیبانی میکنه، حتما باید بسته فارسی نصب بشه تا محتویات فارسی به درستی در سایت نشون داده بشه؟ (الیته من نصب کردم)
ممنون.
قابلیت rtl داشتن یه قالب یعنی اینکه روی قالب میشه از زبانهایی که از راست به چپ نوشته میشن استفاده کرد مثل عربی و فارسینوشته اصلی توسط babak1 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در اینصورت محتویات سایت جهت نمایششون میشه از سمت راست به چپ و این تنظیمات تو قالب اعمال شده و نیازی نیست ما جهت نوشته ها رو از چپ به راست تبدیل کنیم به از راست به چپ
ولی برای اینکه از زبان خاصی در بستمون استفاده کنیم چه فارسی عربی و زبانهای دیگه باید بسته اون زبان روی قالب نصب شه بعضی وقتا از قبل نصب هست اما برای قالبای خارجی معمولا فقط یکی دوزبان نصبه پس ما برای استفاده باید خودمون نصب کنیم بعد از نصب باید فعالش کنیم و زبان پیش فرضمونو اون زبان دلخواه خودمون قرار بدیم بعد بریم قابلیت rtl قالب رو هم فعال کنیم. در اینصورت راحت میتونیم از زبان مربوطه استفاده کنیم.
با اهدای سلام و ادب .
در تکمیل صحبت های دوست عزیزم . فایل زبان جوملا 3 را از ذیل دانلود نمائید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پس از آن از طریق قسمت نصب افزونه زبان را نصب نمائید و سپس از قسمت زبان ها هم زبان بخش مدیریت و هم زبان بخش کاربری سایت را بر روی فارسی انتخاب نمائید .
موفق باشید .
آیا برای قالبی که rtl رو پشتیبانی میکنه، حتما باید بسته فارسی نصب بشه تا محتویات فارسی به درستی در سایت نشون داده بشه؟ (الیته من نصب کردم)نوشته اصلی توسط 1000nama.ir [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون.
دوست عزیز پیشنهاد میکنیم بسته فارسی ساز را نصب نمائید تا هم بعضی از قسمت های کاربری سایت فارسی شود هم مدیریت سایت سپس نسبت به فارسی سازی قسمت های دیگر اقدام نمائید .
موفق باشید .
علاقه مندی ها (Bookmarks)