سلام
می خوام اندازه فوتر سایتمو کوچیک کنم و اینکه ایتم تنظیماتی که کنار منوی بالای سایت و داخل مطلب هستش رو بردارم.ولی هرچی میگردم جاشونو نمی تونم پیدا کنم .تورو خدا یکی کمکم کنه اورژانسیه

سلام
می خوام اندازه فوتر سایتمو کوچیک کنم و اینکه ایتم تنظیماتی که کنار منوی بالای سایت و داخل مطلب هستش رو بردارم.ولی هرچی میگردم جاشونو نمی تونم پیدا کنم .تورو خدا یکی کمکم کنه اورژانسیه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
به مدیریت قالب ها برید و روی قالبی که فعاله کلیک کنید
در قسمت تنظیمات اون قالب احتمالا گزینه فعال یا غیر فعال سازی دکمه های تنظیمات هست.
همون جا هم می تونید احتمالا فونت را تعیین کنید.
در غیر این صورت فونت را بایددستی تو سی اس اس قالب تغییر بدید که می تونید با inspect element روی فایر فاکس یا کروم کد مورد نظر را در فایل سی اس اس پیدا کنید و سمت هاست تغییر بدید.
شاد باشید
با اهدای سلام و ادب .نوشته اصلی توسط parisa.z [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز در تکمیل صحبت های دوست عزیزم navid.ok آدرس سایت تان را قرار دهید تا بهتر بتوانیم شما را راهنمائی کنیم .
نوشته اصلی توسط navid.ok [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درود بر شما !
در تکمیل راهنماییهای دوست خوبمون navid ، معوملا برای اینکار ( تغییر سایز فوتر ) باید به صورت کد HTML در تنظیمات قالب بنویسید که در نهایت منجر به کنترل فوتر خواهد شد ، اگر موفق به این کار نشدید از طریق وب سایت با بنده تماس بگیرید ، برای بقیه ی موارد نیز همینطور ./
در پناه یزدان
علاقه مندی ها (Bookmarks)