سلام خسته نیاشید
من یه افزونه ای به غیر از فوکا گالری برای نمایش محصولات میخام اگه چیز خاصی هست برای 2.5 ممنون میشم معرفی کنید

سلام خسته نیاشید
من یه افزونه ای به غیر از فوکا گالری برای نمایش محصولات میخام اگه چیز خاصی هست برای 2.5 ممنون میشم معرفی کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام دوست عزیز
کامپوننت های:
joomgallery
rok gallery
rsgallery
rsmediagallery
ضمن اینکه میتونیین از کامپوننت k2 که خیلی هم عالی هست استفاده کنین یا از کامپوننت های فروشگاه ساز جوم شاپینگ- ویرچومارت - هیکاشاپ- k2 stor
سلام.من joomgalery رو نصب کردم اما بهم خطا داد
JInstaller: :نصب: ایراد SQL تابع دیتابیس با ارور 1136 مواجه شد
Column count doesn't match value count at row 1 SQL=INSERT INTO `c4jk1_joomgallery_catg` VALUES ('1', '0', 'ROOT', 'root', '0', '0', '0', '0', NULL, '0', '1', '1', '0', '0', '0', NULL, '0', '', '', '', '');
SQL =
INSERT INTO `#__joomgallery_catg` VALUES ('1', '0', 'ROOT', 'root', '0', '0', '0', '0', NULL, '0', '1', '1', '0', '0', '0', NULL, '0', '', '', '', '');
نصب کامپوننت: ایراد در فایل SQL تابع دیتابیس با ارور 1136 مواجه شد
Column count doesn't match value count at row 1 SQL=INSERT INTO `c4jk1_joomgallery_catg` VALUES ('1', '0', 'ROOT', 'root', '0', '0', '0', '0', NULL, '0', '1', '1', '0', '0', '0', NULL, '0', '', '', '', '');
SQL =
INSERT INTO `#__joomgallery_catg` VALUES ('1', '0', 'ROOT', 'root', '0', '0', '0', '0', NULL, '0', '1', '1', '0', '0', '0', NULL, '0', '', '', '', '');
از مطابقت نسخه جوملای خودتون با افزونه مطمئن بشید.
مطمئن بشید که نسخه کامپوننتی که دانلود کردین مشکلی نداشته
یک بار افزونه را به طور کامل حذف کنید (با حذف جداول مربوطه در دیتابیس) و دوباره نصب کنید
من از چنتا سایت دانلود کردم همین اتفاق باز میوفتاد جوملای من 2.5 هست.جدولاشو بخوام پاک کنم اسمشون چیه؟می شه شما یه لینک سالم ازین افزونه روبرای من بزارید.بعد من فوکا گالری هم نصب دارم امکان داره که با اون تداخل پیدا کنه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][tags][]=&filter[core_catid]=&filter[includes]=&filter[versions]=&filter[type]=&filter[hasdemo]=&filter[newupdated]=&filter[score]=&dir=DESC&limitstart=&controller=filter&view=exte nsion&layout=list&Itemid=145&clearorders=0&clearfi lters=1
اینججا علاوه بر جوم گالری , گالری های دیگه ای هم هست شاید قالبتون با جوم گالری سازگار نباشه از گالری دیگه ای استفاده کنین
علاقه مندی ها (Bookmarks)