-
مشکل در نسب نسخه 3.4.5 به صورت لوکال در windows 7,8
سلام :
من بسته جوملا نسخه 3.4.5 رو از همین سایت دانلود کردم و میخواستم روی local host نصبش کنم. تمام مراحل نصب رو انجام میداد ولی تو مرحله " ایجاد جدول های پایگاه داده" گیر کرد و تموم نشد!! بعد مطابق دستورالعملی که گذاشتین فایل joomla.sql رو ویرایش کردم و تمامی "ENGINE=InnoDB" رو با "ENGINE=MyIsam" جایگزین کردم . ولی الان که اجرا می کنم error زیر رو میده :
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '?SET SQL_MODE = "NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO"' at line 1 SQL=?SET SQL_MODE = "NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO
لطفا کمکم کنید.
در ضمن من از WampServer نسخه wampserver2.5-Apache-2.4.9-Mysql-5.6.17-php5.5.12-32b استفاده می کنم
ویرایش توسط hosein_e : 11-18-2015 در ساعت 11:25 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-18-2015 11:22 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام دوست عزیز
ممکنه ومپ سرورتون این نسخه جوملا رو ساپورت نکن و ورژن php و دیتابیسش با ورژن جوملاتون یکی نباشه
شما آخرین نسخه ومپ سرور رو دانلود و نصب کنین و جوملاتون رو دوباره نصب کنین دقت کنین که بسته جوملایی هم که دارین نصب میکنین مشکلی نداشته باشه و بسته مناسبی باشه
-
-
دروود
اموزش رو از کجا مطالعه کردید ؟ لینک قرار بدید !
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
-
-
سلام. من آخرین نسخه wampserver رو از سایت خودش wampserver.com با نسخه 2.5 دانلود کردم. جوملا هم رو از همین سایت joomlafarsi.com دانلود کردم . نسخه 3.4.5 v رو.
-
-

نوشته اصلی توسط
afrouz
سلام دوست عزیز
ممکنه ومپ سرورتون این نسخه جوملا رو ساپورت نکن و ورژن php و دیتابیسش با ورژن جوملاتون یکی نباشه
شما آخرین نسخه ومپ سرور رو دانلود و نصب کنین و جوملاتون رو دوباره نصب کنین دقت کنین که بسته جوملایی هم که دارین نصب میکنین مشکلی نداشته باشه و بسته مناسبی باشه
سلام . همه این کارایی که گفتین کردم . نسخه جوملا 3.4.5 و نسخه ومپ سرور هم آخرین نسخه که از خود سایتش گرفتم 2.5 است. تو حالت عادی که نصب می کنی بعد تو صفحه ساخت دیتابیس گیر میکنه . وقتی هم مطابق دستورالعملی که گذاشتین فایل joomla.sql رو ویرایش میکنم و تمامی "ENGINE=InnoDB" رو با "ENGINE=MyIsam" جایگزین می کنم از صفحه ساخت دیتابیس می پره بیرون و خطای زیر رو میده :
Erreur de syntaxe près de 'SET SQL_MODE = "NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO"' à la ligne 1 SQL=SET SQL_MODE = "NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO"
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)