سلام دوست عزیز
jsecure3.0 کارش همینه که با استفاده ازش میشه مسیر مدیریت سایت رو عوض کرد شما احتمالا بعد از نصب اجراش کردید یادتون نمیاد چه مسیری بهش دادین؟؟؟
از سایتتون بکاپ دارین؟؟
دراینجور مواقع درست کردن و برگردوندن سایت به حالت اول خیلی سخت میشه.
اگه بکاپ دارین بکاپتونو نصب کنین اگه نه با سرورتون تماس بگیرین احتمالا اونا بکاپ گرفتن





علاقه مندی ها (Bookmarks)