دوستانی که در بخش سئو تجربه دارند فکر میکنید اگر یک وبسایت وردپرسی به جوملا تغییر کند سئوی بهتری بدست می آورد؟ اگر مفصل توضح بدهید ممنون می شوم

دوستانی که در بخش سئو تجربه دارند فکر میکنید اگر یک وبسایت وردپرسی به جوملا تغییر کند سئوی بهتری بدست می آورد؟ اگر مفصل توضح بدهید ممنون می شوم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
در بحث سئو جوملا امکانات و ابزار های قدرتمندی دارد . شما می توانید ابزار های سئو سایت را در پنل مدیریتی فعال نمایید ، آدرس های سایت را برای موتور های جستجو بهینه کنید .
شما میتوانبد علاوه بر اضافه کردن متا تک و کلید واژه ها در تنظیمات کلی سایت برای هر مجموعه و زیر مجموعه ، مطالب و حتی منوهای خود از این تگ ها استفاده نمایید . که خود این کار شما را از بسیاری از ابزارهای سئو بی نیاز می کند .
ضمنا افزون های زیادی هم برای این کار منتشر شده که می توانید از آن ها استفاده کنید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
سلام
دوست عزیز می خواید یه داستان طولانی رو شروع کنید
اگر اوضاع سئو سایت شما مناسبه این کارو انجام ندید ( با اینکه من عاشق جوملا و سئو جوملا هستم)
اگر نه سئو شما اونقدر قوی نیست می تونید کوچ کنید
فقط اگر محتوا سایت سنگین و زیاد اینکار و انجام ندید چون نمی تونید همه لینک ها رو دقیق مثل قبل در بیارید
اگر تعداد لینک ها کمه کوچک کنید و سعی کنید لینک های سایت جدید دقیق مثل سایت قبلی باشه
بعدش برای سئو سعی کنید تگ ها رو رعایت کنید با اینکه الگوریتم اصلی گوگل تغییر کرده !
قالبی که انتخاب می کنید سعی کنید رسپانسیو باشه
اصلی ترین الگوریتم گوگل الان به این بستگی داره
و.............
باسلام من seo رو از انگلیسی به فارسی عوض کردم رتبه ام چندماه اومد پایین ولی الان مشکل ایندکسهامو دارم قبل تغییراتی که بدم ایندکسم تعدادش 23 هزار بود الان شده 9 هزار،چیکار کنم ایندکسها برگرده ؟ممنون میشم کمک کنید
علاقه مندی ها (Bookmarks)