-
تغییر فونت های قالب Yoothem Sixeavenue به پارسی
سلام دوستان
میخوام کل فونت های قالب سایتو به Byekan تغییر بدم ، البته قالب نه RTL هست و نه پارسی
من فایل template.css قالبو یافتم و ادیت کردم
البته خیلی ریزه کاری داشت ، کلی font-family داشت و بر طبق گفته های دوستان تو تاپیک دیگه همش رو ادیت کردم
فایل اصلی و فایل ادیت شده را میفرستم ، شما چک کنید ببینید درسته یا نه
چون میخوام آپلود کنم روی سرور ، میترسم خراب کاری بشه و نتونم درستش کنم
ممنون
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-27-2015 05:45 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
این توضیحات رو در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] پیدا کردم
یکی لطف کنه بهم بگه چه کاری باید کنم ، نیاز به کد نویسی هست آیا ؟ چون خودش فقط اشاره کرده ، کلی توضیح داده
متشکرم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
دروود
کمی شکیبا باشید !!!
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با تشکر از شما
ولی این چیزیه مذاشتماینجاخاستم با اونچه که شما لینک دادید بسیار متفاوته !!! لطف کنید همین رو بهم بگید چه کنم .
من اگه به مشکل برنخورم که درخواست کمک نمیکنم
عنوان هم کردم که کسی بتونه کمک کنه هزینه اش رو هم پرداخت میکنم
مرسی
-
-

نوشته اصلی توسط
av_admin
سلام دوستان
میخوام کل فونت های قالب سایتو به Byekan تغییر بدم ، البته قالب نه RTL هست و نه پارسی
من فایل template.css قالبو یافتم و ادیت کردم
البته خیلی ریزه کاری داشت ، کلی font-family داشت و بر طبق گفته های دوستان تو تاپیک دیگه همش رو ادیت کردم
فایل اصلی و فایل ادیت شده را میفرستم ، شما چک کنید ببینید درسته یا نه
چون میخوام آپلود کنم روی سرور ، میترسم خراب کاری بشه و نتونم درستش کنم
ممنون
همین درسته فقط یادتون باشه بسته فونت بی یکان رو تو پوشه فونت تو روت سایتتون آپلود کنید.
-
-

نوشته اصلی توسط
afrouz
همین درسته فقط یادتون باشه بسته فونت بی یکان رو تو پوشه فونت تو روت سایتتون آپلود کنید.
آقا لطف کن طبق این آموزش بهم بگو چی کار کنم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)