-
پاسخ : چگونه میتوانیم پشتیبانی بهتری داشته باشیم؟
سلام دوست من
ممنون از وقتی که گزاشتید و پیشنهاد های خودتون رو نوشتید .
1 - الف - به نظر شما چرا چراغ خطر Infinity مدل 2004 روی 2005 نمیخوره ؟ هر دو یک ماشینن ... و چراغ خطر برای همین ماشین ساخته شده اما مدل اونها یکی نیستند . این مثال در مورد مامبو هم صدق میکنه ... بعضی از کامپوننتها برای مامبو 4.5 ساخته شدن و روی 4.6 کار نمیکنن ...
ب - ما برای حل مشکل سرچ از گوگل استفاده کردیم . در قسمت بالای انجمن سرچ گوگل رو قرار دادیم تا افراد راحت تر به نتایج و جواب سوالهای خود برسند و از پرسیدن سوالهای تکراری خودداری کنند .
ج - به نظر شما چرا اکثر افراد بدون خواندن قوانینی که هنگام ثبت نام ملزم به قبول اون هستند اقدام به عضویت میکنند ؟ اگر هنگام عضویت فقط یکبار قوانین را مطالعه میکردنن اکثر مشکلات حل میشد ....
د - کامپوننت ها و ... ابتدا تست میشن و سپس منتشر میشن . برخی اوقات مشکلات پیش اومده به تنظیمات سرور بر میگرده که از کنترل ما خارجه و کاربران هستن که باید برای این موضوع راه حل دیگه ای پیدا کنند .
2- ما قسمتی در انجمن ایجاد کردیم برای درخواست آموزش ... شما تا بحال درخواست خاصی دادی که آموزشی برای اون ارائه نشده باشه یا راهنمایی لازم صورت نگرفته باشه ؟
من از این فرصت استفاده میکنم و از شما و همه کاربران یک گله میکنم ...
چرا همه کاربرها انتظار دارند یه عده بدون هیچ چشم داشتی دربست در اختیارشون باشن ؟
چرا هیچ کس هیچ تکونی به خودش نمیده که کاری انجام بده ؟
چرا اگر جواب یک سوال یه مقدار دیر شد ...
چرا به خودشون زحمت نمیدن یه مقدار سرچ کنند ؟
چرا فکر میکنند طلب دارند ؟
چرا فکر میکنند ما ربات هستیم و خسته نمیشیم ؟
& صدها چرای دیگه ...
یا علی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-04-2007 10:13 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)