-
پاسخ : چگونه میتوانیم پشتیبانی بهتری داشته باشیم؟
من فکر میکنم مشکلی که مطرح کردید عمیق تر از اونی باشه که بشه براش یه راه حل ساده ای پیدا کرد.
چیزی که شاید کمتر بهش توجه شده ماهیت فروم هستش! خودتون میدونید که اکثر سایت های پربازدید و پرطرفدار ایرانی حالا تو هر زمینه ای که دارن فعالیت میکنن فروم بیس هستن یعنی شالودشون روی فروم هاشون شکل گرفته!
شکی نیست که هر کاربر وقتی وارد یه سایت میشه دوست داره با کمترین هزینه ممکن اطلاعات و خدماتی که نیاز داره رو بدست بیاره! باید این واقعیت رو پذیرفت که بله خیلی ها جستجو نمیکنن! شاید بعضی ها توقع بی مورد دارن که به سوالای تکراری اونها هم جواب داده بشه و یا تو کمترین زمان ممکن به جواب سوالاشون برسن و غیره.
مسئله اینجاست که باید با این کاربرا یا کاربرایی که واقعا جستجو میکنن ولی به علت کمبود مهارت , شانس و یا وقت کافی نمیتونن به جواب سوالاشون برسن چیکار کرد؟
واقعیت اینه که مامبولرن محبوب شده به خاطر اینکه تا اینجا خط مشی به این شکل بوده که به سوالات این دوستان هم پاسخ داده بشه حتی اگه موضوع مورد نظر قبلش بارها تکرار شده باشه! بهایی هم که مدیرای مامبولرن پرداخت کردن صرف وقت , حوصله و شکیبایی زیاد بوده!
اینم یه رابطه دو طرفه است اگه هر ور بزنی از طرف دیگه هم زده میشه.
نظر من اینه که قابلیت امتیاز یا تشکر دردی رو دوا نمیکنه ! ایندکس کردن و داکیومنت کردن بحث های مفید برای ایجاد یه مرجع هم کار طاقت فرسایی هستش یعنی میشه گفت نشدنی.
تنها راهی که هست اینه که پست های جدید قبل از این که عمومی بشن مدیرت بشه و موضوعات تکراری حذف بشه. مشکلاتشم اینه که وقت زیادی از مدیرا گرفته میشه و ممکنه از محبوبیت تالار کم کنه.
راه حل بعدی که سایت های دیگه هم تجربه کردن و نتیجه گرفتن اینه که به کاربرا نقش بیشتری داده بشه و کاربرا رو تو بحث بیشتر شرکت بدید. اگه سوالی پیش پا افتاده و تکراری هستش اشکالی نداره ! لزومی نداره مدیرا به سوال اون شخص پاسخ بدن و یا از بعضی وازه هایی مثل لطفا جستجو کنید و امثالهم استفاده کنن. این فرصت رو به کاربرای دیگه بدید که به سوالا پاسخ بدن ودر کنارش اگه پاسخی صحیح یا کامل نبود مد یرا اون رو تصحیح کنن.
در پاسخ سوالاتتون محسن جان
چرا همه کاربرها انتظار دارند یه عده بدون هیچ چشم داشتی دربست در اختیارشون باشن ؟
فکر کنم زندگی به ما یاد داده باشه رو همچین مسایلی زیاد حساب نکنیم ولی اگه همچین فرصتی باشه کیه که بدش بیاد! من و شما هم اگه همچین فرصتی گیرمون بیاد ازش استفاده میکنیم.
چرا هیچ کس هیچ تکونی به خودش نمیده که کاری انجام بده ؟
یعنی واقعا باید چیکار کرد؟ منظور دقیقتون چیه؟ نمیدونم منظورتون مسایل مادیه یا نه! اگه نه که من خودم زیاد میبینم اونایی که چیزی بلدن در حد توانشون دارن کمک میکنن. فارسی کردن قالبها , مامبو آجاکس و غیره. ولی اگه منظورتون مسایل مادیه واقعا چه مکانیزم صحیحی واسه حمایت وجود داره که هر دو سمت راضی باشن؟
چرا اگر جواب یک سوال یه مقدار دیر شد ...
شاید من تا حالا با همچین موردی برخورد نکردم ولی خداییش کسی رو ندیدم که از اینکه به سوالش جواب داده نشده باشه شاکی بازی در بیاره!
چرا به خودشون زحمت نمیدن یه مقدار سرچ کنند ؟
واقیت همینه! کاریشم نمیشه کرد بعد از این هم خیلیا این زحمت رو به خودشون نمیدن! باید باهاش کنار اومد؟ یا شما هم جز اون دسته از آدمایی هستید که فکر میکنید برای عوض کردن فرهنگ یک قوم باید مبارزه و از جون گذشتگی کرد؟
چرا فکر میکنند طلب دارند ؟
واقعا خیلیا اینطوری نیستن اونایی هم که هستش مثل بحث بالا.
چرا فکر میکنند ما ربات هستیم و خسته نمیشیم ؟
گفتنش کمکی نیکنه ولی حقیقتا از زحماتی که میکشید ممنون. خدا خیرتون بده واقعا میفهمم که چی میگی!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-04-2007 09:01 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)