-
تغییر صفحه اول سایت
سلام دوستان؛ وقت بخیر
صفحه اول و خانه یک سایت، مثل همه سایت ها چند ماژول و غیره داره؛ حالا میخام وقتی وارد سایت میشیم، یک ماژول دستی مخصوص نمایش داده بشه (شبیه اون که میگه زبان خودتان را انتخاب کنید و چند زبان نمایش میده) و صفحه اول قبلی رو انتقال بدم به صفحه دیگه ای: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حالا پیشنهاد می کنید من یک صفحه (منو) جدید ایجاد و ماژول جدید رو داخل اون نمایش بدم و این صفحه جدید رو به عنوان منوی خانه قرار بدم؟ (یعنی فقط منوی خانه رو عوض کنم)
یا اینکه ماژول جدید رو در صفحه اول و اصلی سایت نمایش بدم و ماژول های قبلی، که صفحه اصلی سایت رو تشکلی می دن، رو به صفحه و منو ای جدید منتقل کنم؟
از نظر سئو و غیره میخوام ببینم مشکلی پیش نمیاد؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-02-2015 02:19 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
در گوگل صفحه اینترو intro رو سرچ کنید موارد زیادی هست
باید یک صفحه وب بسازید با پسوند .html و در روت یا همون public_html بارگذاری کنید تا قبل از صفحه اول جوملا شما نمایش داده بشه
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنون از راهنمایی تون
این کار چطور آسیبی به سئوی سایت نمی رسونه؟
من چند مورد از صفحه اینترو دانلود کردم و تغییر دادم، صرفا توی روت آپلود کنم کار تمومه؟ یا تغییرات دیگه ای هم لازمه؟
با تشکر
-
-
سئو ربطی به اینترو یا برگه های ورودی نداره اگر مبانی کد نویسی در اون رعایت شده باشه
بهترین راه رو مرصاد پیشنهاد دادند.. یک برگه دست نویس html و قرار دادن تصاویر و متون دلخواه برای هدایت به صفحات دلخواه
-
کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)