-
مشکل در ایجاد مطلب جدید در k2
سلام.
بنده در ایجاد مطلب جدید در k2 مشکل دارم
مشکل از اینجا شروع شد که در mysql در قسمت k2-item و تب id اقدام به تغییرات در شماره id ها کردم.
حالا که میخوام مطلب جدید ایجاد کنیم نمیاد از آخرین شماره id شروع کنه . چکار کنم که آپ دیت بشه و در شماره دادن به مطلب جدید یکی به آخرین id موجود اضافه کنه
لطفا راهنمایی فرمایید
با تشکر و سپاس
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-05-2015 04:23 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
من سالها با کی تو بویژه در تغییرات در هسته اون کار کردم . با توجه به توضیحات شما که کمی هم گنگ بود نباید مشکلی پیش بیاد
الا :
در هنگام تغییر ایدی مطالب نکته ای رو فراموش کرده باشید که باعث بروز چنین مشکلی بشه .. اگر زیاد وقت ندارید و سر در گم.. بهتره از هاست بخواهید بک اپ سایتتون رو به تاریخ قبل اعمال تغییرات برگردونند
-
-

نوشته اصلی توسط
RezaDesign
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من سالها با کی تو بویژه در تغییرات در هسته اون کار کردم . با توجه به توضیحات شما که کمی هم گنگ بود نباید مشکلی پیش بیاد
الا :
در هنگام تغییر ایدی مطالب نکته ای رو فراموش کرده باشید که باعث بروز چنین مشکلی بشه .. اگر زیاد وقت ندارید و سر در گم.. بهتره از هاست بخواهید بک اپ سایتتون رو به تاریخ قبل اعمال تغییرات برگردونند
سلام
ممنون که پاسخ دادید
اگر بخوام موضوع را بیشتر توضیح بدم باید عرض کنم که به فرض شماره آیدی های مطالب موجود از 2000 بوده تا 3000 . بنده شماره ها رو از 3000 تا 4000 تغییر دادم. وقتی ایجاد مطلب جدید میزنم k2 میخواد شماره 3001 رو ایجاد کنه اما چون موجوده نمیتونه .
از شما خواهشمندم راهنمایی بفرمایید که چطور به k2 بفهمون که در ایجاد مطلب جدید بجای 3001 شماره 4001 رو ایجاد کنه .
با تشکر فراوان
-
-
این مشکل رو کی 2 نمی تونه تشخحیص بده چون شما پایه اون رو تغییر دادید
می دونید چرا : چون شما باید یک سری توابع دیگه رو هم دستکاری می کردید .. و اصولا کی 2 به صورت ماشین حساب وار شماره ایدی مطلب رو یکی پس از دیگری می سازه .. بر اساس فراخوانی جدول ایدی مطلب و ایجاد شماره بعدی
شما به صورت دستی این مقادیر رو. تغییر داده اید اما باید هسته کی 2 در بخش admin / item و کلیه کد های PHP دستکاری کنید که اگر تعداد مطالب شما زیاده بهترین پیشنهاد بازگردادن بک اپ سایت که بتونید به روال عادی برگردید
و الا این مشکل فراتر از اون چیزی که فکرش رو بکنید براتون دردسر ساز خواهد بود
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)