با سلام لطفا کمکم کنید من با نصب این افزونه JM Visitors سایتم خوابیده دیگه بالا نمیاد چیکار کنم بکاپم ندارم از سایتم.
bonkukkum.ir

با سلام لطفا کمکم کنید من با نصب این افزونه JM Visitors سایتم خوابیده دیگه بالا نمیاد چیکار کنم بکاپم ندارم از سایتم.
bonkukkum.ir
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
حواسم نبوده افزونه با ورژن جوملام سازگار نبوده
ادمین سایت فعاله ؟ یعنی بالا میاد؟
با سلام سایتی را به ادرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] راه اندازی نموده ایم ولی با مشکلاتی در ادمین ان مواجهیم ایا شما فرد خبره ای را دارید که حضورا به ما مشاوره دهد. با تشکر ذاکری از تهران
کاری نداره برادر گرامی
اگر با phpmyadmin اشنایی دارید می تونید برید و جداول ساخته شده بانک اطلاعاتی افزونه رو پاک کنید
اگر خیر و نیاز فوری دارید می تونید از هاست بخواهید سایتتون رو به روز قبل برگردونه
اگر بار هم خیر بود این اموزش رو دنبال کنید
1- اگر به مدیریت سایت دسترسی دارید به مدیرتی ماژول ها بروید و ماژول مربوطه رو غیر فعال کنید سپس به بخش افزونه ها رفته و افزونه مرد نظر رو پاک کنید
اگر جواب منفی بود به phpmyadmin هاست بروید و بر روی بانک اطلاعاتی سایت کلیک کنید
شما فهرستی از جداول ساخته شده خواهید دید که باید بدین شکل جستجو فرمایید
مثلا جدول پیش فرض شما jxxxj_ می باشد
حال باید به دنیال جداولی باشید که نام افزونه در ان قرار دارد
من مثال می زنم
jxxxj_jmvisitor
این جدول مربوط به افزونه ایست که شما با ان مشکل دارید باید چندین جدول ایجاد شده باشه که با دقت پاک بشوند
نکته:
در نت بگردید شاید افزونه مناسب نسخه سایت شما وجود داشته باشه که می تونید فایل ها رو بر روی ان بریزید و مشکلتون رو برطرف کنید
علاقه مندی ها (Bookmarks)