با سلام
من تویه بقیه سایتام مشکلی ندارم ولی تو این سایتم با مشکل زیر مواجه میشم
بیشتر راه حلهای انجمنهای مختلفو رو این سایت اجرا کردم ولی درست نمیشه
در تصویر بخش قرمز رنگ مشخصه

با سلام
من تویه بقیه سایتام مشکلی ندارم ولی تو این سایتم با مشکل زیر مواجه میشم
بیشتر راه حلهای انجمنهای مختلفو رو این سایت اجرا کردم ولی درست نمیشه
در تصویر بخش قرمز رنگ مشخصه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
واقعا راهی نداره ؟؟؟؟
کی 2 به صورت پیش فرض روی قالب اگه در بسته نصبی بوده باشه این مشکل پیش میاد
افزونه رو جدا به صورت رسمی / به همراه فایل زبان نصب کنید
جوملاتون هم باید از همین سایت باشه که فارسی سازی تاریخ جلالی به درستی الگوریتم شده
بله
اما باید هسته جوملا هم به درستی فارسی شده باشه
با سلام.
من هم مشکل مشایهی دارم و انواع راه حل های مختلف رو آزمایش کردم ولی نتیجه نگرفتم.
از جوملا 3.4.8 فارسی شده همین سایت(جوملای فارسی) به همراه K2_v2.6.7_farsi_joomlafarsi استفاده میکنم.روی لوکال با 2.4 wamp.
مطالب قبلی که از بخش مطالب جوملا وارد k2 میشه اگه دست بهش نخوره و دوباره اصلاح و ذخیره نشه مساله ای نداره ولی اگه مطلبی رو جدید ایجاد کنیم یا مطالب قبلی رو اصلاح و ذخیره کنیم با وجود تنظیم تاریخ ایجاد و انتشار بصورت دستی هم هنگام فشردن دکمه ذخیره ناگهان تاریخ به هم میریزه.تصاویر زیر گویای مساله است.
قبل از تغییر
در حین اصلاح
بعد از ذخیره
از عزیزان اگر کسی راه حل یا حتی علت مساله رو میدونه لطفا راهنمایی کنه.
ممنون.
ویرایش توسط amin.yazarloo : 01-12-2016 در ساعت 08:23 AM
با کمی جستجو و سعی و خطای بیشتر طی یه پروسه به شرح ذیل مساله حل میشه.
نصب جوملا > نصب بسته زبان فارسی ارائه شده توسط جوملای فارسی > نصب K2 2.6.9 رسمی (دریافت شده از روی سایت سازنده) > نصب فارسی ساز رسمی K2 ارائه شده توسط شرکت سازنده > نصب K2 2.6.7 فارسی شده توسط جوملای فارسی >نصب مجدد K2 2.6.9 رسمی (دریافت شده از روی سایت سازنده)
البته من یه قالب رو یا استفاده از qiuckstart نصب کردم واسه همین لازم بود بسته زبان فارسی رو نصب کنم.البته قالبی بود که خودش rtl رو پشتیبانی میکرد و از این بابت مشکلی نداشت.
روی جوملا 3.4.8 فارسی شده توسط جوملای فارسی هم تست کردم از بابت مشکل تاریخ مساله حل میشه فقط راست چین مطالب ظاهرا به هم میخوره!!!
به هر صورت از نظر خودم این راه حل اصولی نیست ، ولی خب فعلا کار رو راه می اندازه تا به امید خدا اساتید چاره اصولی رو پیدا کنند.
مشکل شما طبق گفته دوستمون باید با نصب k2 از مرجع اصلی و نصب بسته فارسی اون از مرجع اصلی اش بر طرفه میشه.
امیدوارم قالب تجاری استفاده نکنید شاید برخی مشکلات از اون باشه.
سلام دوست عزیز
من خودم خیلی مشکل داشتم سر این قضیه
این کامپونت که از طرف اقای هاشمی درست شده رو دانلود کن مشکلت حل میشه ، قیمتش پنج تومان هست و کاملا درست است
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
ممنون از راهنمای و راه حل پیشنهادی.امیدوارم واسه منم جواب بده.فردا به امید خدا بشه تست میکنم.![]()
نوشته اصلی توسط پشتیبان سیستم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اینو تست کردم و از تمام راهها بهتر نتیجه داد.البته یه مقدار پیغام خطا میده موقع استفاده که گزارش خطا رو در بخش سرور تنظیمات کلی روی "هیچ" قرار بدیم اونم مرتفع میشه.
خطا هاش هم گزارش کردم ولی سازندش گفت مشکل خاصی نیست.
باز هم ممنون بابات راهنمایی.
علاقه مندی ها (Bookmarks)