-
فروشگاه آنلاین وصل به سیستم شتاب
سلام. من دیگه دارم دیوانه میشم ازبس گشتم توی نت دنبال یه فروشگاه آنلاین رایگان که امکان اتصال به شبکه شتاب رو هم بصورت رایگان داشته باشه.
1- فارسی کامرس که همون ترجمه فارسی os commerce هست رو دارم و نصب هم کردم. ماجول بانک سامان اون رو هم نصب کردم وعلی رغم قرارداد با بانک سامان و اخذ مرچنت آی دی ، بانک سامان اون رو نمیشناسه. پیگیر شدم مشخص شد که فارسی کامرس ( که حالا تبدیل به ای ویرچو کردنش ) رایگانه ولی برای اینکه بتونیم به بانک سامان وصل بشیم باید به اون سایت سالانه 65 هزارتومان پول بدیم که پشتیبانی سایت ما رو بکنن و این امکان رو فراهم کنن. خوب برای کسانی که می خوان مستقل باشن و هروقت خواستن فروشگاه رو نصب و پاک کنن و غیره ، این کار خیلی خوش نمیاد.
2- ویرچو مارت هم که الحمدلله به بانک سامان اصلا وصل نمیشه.
3- یک سایت هست به اسم میهن نیک که اون هم اومده همین ویرچو مارت رو فارسی کرده و به بانک سامان هم خوشبختانه وصل میشه ولی امتیاز یک بار نصب اون رو 150 هزارتومان میفروشن.
4- حالا ما چیکار کنیم؟ خواهش میکنم اساتید مامبو یه فکری به حال ما بردارن و این همه زحمت کشیدن واسه مامبو لا اقل همین ویرچو مارت یا هر فروشگاه آنلاین دیگه ای که با مامبو همخوانی داشته باشه رو طوری ترجمه کنن که بشه به بانک سامان وصل بشیم.
اگه ازدوستان میتونه دراین زمینه کمک کنه متشکر میشم.
موفق باشید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-02-2007 06:15 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)