خوب البته من منکر زحمت اساتید نیستم. بعله ارزش اون کار خیلی بیشتر از اینهاست. منتهی به عنوان کسی که عادت کرده از سیستم های رایگان استفاده میکنه دوست داشتم که فروشگاه با مشخصات کامل هم مانند سایت مامبو یا جوملا یا زوپس که زحمت کشیدن و فارسی اون رو ارائه میدن وجود داشته باشه. قبول دارم که سالانه 65 هزارتومان برای اون کار زیاد نیست.
درمورد نرم ا فزار فروشگاه ساز سایت میهن نیک ( [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ) حتما اگه به دموی اون نگاه کنین مشخصه که ترجمه فارسی همون ویرچو مارت است . البته این امکان براش نصب شده که به بانک سامان وصل بشه.
درمورد اینکه ویرچو مارت به سامان وصل نمیشه من خودم نصب نکردم ولی از مسئول سایت جوملا که تبلیغ فروشگاه ساز رو کرده بودند سوال کردم و ایشون گفتند که به بانک سامان درحال حاضر وصل نمیشه .
درمورد دوستم که فرمودند باید برنامه نویسی بلد باشیم ، خوب اگر بلد بودم که نمیامدم از سیستم های مدیریت محتوای آماده استفاده کنم و خودم همونکارو میکردم. این چند خط پی اچ پی امثال من که کفاف این کارها رو نمیده. اصلا توی اعضای این سایت چند نفر بصورت حرفه ای میتونن این کارو بکنن؟ مطمئنا افراد معدودی هستن.
با همه این احوال آیا امکان هست که همانطور که دوستانی اینقدر زحمت میکشن و برای مامبو ، جوملا ، زوپس و غیره خدمات آموزشی رایگان میزارن ، درزمینه فروشگاه متصل به سیستم شتاب هم این کار انجام بشه ؟
متشکرم