سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

موضوع: فروشگاه آنلاین وصل به سیستم شتاب

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

فروشگاه آنلاین وصل به سیستم شتاب

سلام. من دیگه دارم دیوانه میشم ازبس گشتم توی نت دنبال یه فروشگاه آنلاین رایگان که امکان اتصال به شبکه شتاب رو هم بصورت رایگان داشته باشه.
    1- فارسی کامرس که همون ترجمه فارسی os commerce هست رو دارم و نصب هم کردم. ماجول بانک سامان اون رو هم نصب کردم وعلی رغم قرارداد با بانک سامان و اخذ مرچنت آی دی ، بانک سامان اون رو نمیشناسه. پیگیر شدم مشخص شد که فارسی کامرس ( که حالا تبدیل به ای ویرچو کردنش ) رایگانه ولی برای اینکه بتونیم به بانک سامان وصل بشیم باید به اون سایت سالانه 65 هزارتومان پول بدیم که پشتیبانی سایت ما رو بکنن و این امکان رو فراهم کنن. خوب برای کسانی که می خوان مستقل باشن و هروقت خواستن فروشگاه رو نصب و پاک کنن و غیره ، این کار خیلی خوش نمیاد.
    2- ویرچو مارت هم که الحمدلله به بانک سامان اصلا وصل نمیشه.
    3- یک سایت هست به اسم میهن نیک که اون هم اومده همین ویرچو مارت رو فارسی کرده و به بانک سامان هم خوشبختانه وصل میشه ولی امتیاز یک بار نصب اون رو 150 هزارتومان میفروشن.
    4- حالا ما چیکار کنیم؟ خواهش میکنم اساتید مامبو یه فکری به حال ما بردارن و این همه زحمت کشیدن واسه مامبو لا اقل همین ویرچو مارت یا هر فروشگاه آنلاین دیگه ای که با مامبو همخوانی داشته باشه رو طوری ترجمه کنن که بشه به بانک سامان وصل بشیم.
    اگه ازدوستان میتونه دراین زمینه کمک کنه متشکر میشم.
    موفق باشید.

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 10 بار در 9 ارسال

پاسخ : فروشگاه آنلاین وصل به سیستم شتاب

1- این مواردی که فرمودید کجا اتفاق افتاده؟
    2- میشه
    3- اون اصلا مامبو . ... نیست
    4- با info[at]mambolearn[dot]com تماس بگیرید

سلام. من دیگه دارم دیوانه میشم ازبس گشتم توی نت دنبال یه فروشگاه آنلاین رایگان که امکان اتصال به شبکه شتاب رو هم بصورت رایگان داشته باشه.
    پيشنهاد ميكنم كه باز هم نگرديد! چون چنين چيزي وجود نداره !
    1- فارسی کامرس که همون ترجمه فارسی os commerce هست رو دارم و نصب هم کردم.
    اون تيم يه لطف به كاربران فارسي زبان كرده ، كار و فعاليت چند ماهه ( چند ساله ) خودش رو به صورت رايگان براي همه منتشر كرده.

ماجول بانک سامان اون رو هم نصب کردم وعلی رغم قرارداد با بانک سامان و اخذ مرچنت آی دی ، بانک سامان اون رو نمیشناسه. پیگیر شدم مشخص شد که فارسی کامرس ( که حالا تبدیل به ای ویرچو کردنش ) رایگانه ولی برای اینکه بتونیم به بانک سامان وصل بشیم باید به اون سایت سالانه 65 هزارتومان پول بدیم که پشتیبانی سایت ما رو بکنن و این امکان رو فراهم کنن.
    به نظر من اين مبلغ خيلي خيلي خيلي كمه !

خوب برای کسانی که می خوان مستقل باشن و هروقت خواستن فروشگاه رو نصب و پاک کنن و غیره ، این کار خیلی خوش نمیاد.
    خب اون كسان بايد خودشون توانايي انجام كاري رو داشته باشن ( اگه ميخوان مستقل باشن. )
    مثل اينكه شما بخواهيد بدون اينكه دكتر بريد خودتون رو معالجه كنيد ! و از نظر پزشكي مستقل باشيد!

2
    - ویرچو مارت هم که الحمدلله به بانک سامان اصلا وصل نمیشه.
    با Info [at] Mambolearn‌ تماس گرفتيد ؟

3- یک سایت هست به اسم میهن نیک که اون هم اومده همین ویرچو مارت رو فارسی کرده و به بانک سامان هم خوشبختانه وصل میشه ولی امتیاز یک بار نصب اون رو 150 هزارتومان میفروشن.
    1. مطمئنيد كه از كامپوننت VirtueMart استفاده ميكنن ؟‌
    2. به نظر شما ارزش يك فروشگاه اينترنتي كه به بانك سامان وصل ميشه و يك تيم ( كه توان برنامه نويسي و توليد نرم افزاري كه چنين قابليتهايي رو داره ) كه به شما پشتيباني ميده كمتر از اين مقداره ؟‌

4- حالا ما چیکار کنیم؟
    يكي از راه هاش تماس با Info [at] Mambolearn‌ هست....

خواهش میکنم اساتید مامبو یه فکری به حال ما بردارن و این همه زحمت کشیدن واسه مامبو لا اقل همین ویرچو مارت یا هر فروشگاه آنلاین دیگه ای که با مامبو همخوانی داشته باشه رو طوری ترجمه کنن که بشه به بانک سامان وصل بشیم.
    اين كار به نظر شما با ترجمه قابل انجامه ؟

اگه ازدوستان میتونه دراین زمینه کمک کنه متشکر میشم.
    موفق باشید.
    خواهش ميكنم.

خوب البته من منکر زحمت اساتید نیستم. بعله ارزش اون کار خیلی بیشتر از اینهاست. منتهی به عنوان کسی که عادت کرده از سیستم های رایگان استفاده میکنه دوست داشتم که فروشگاه با مشخصات کامل هم مانند سایت مامبو یا جوملا یا زوپس که زحمت کشیدن و فارسی اون رو ارائه میدن وجود داشته باشه. قبول دارم که سالانه 65 هزارتومان برای اون کار زیاد نیست.
    درمورد نرم ا فزار فروشگاه ساز سایت میهن نیک ( [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ) حتما اگه به دموی اون نگاه کنین مشخصه که ترجمه فارسی همون ویرچو مارت است . البته این امکان براش نصب شده که به بانک سامان وصل بشه.
    درمورد اینکه ویرچو مارت به سامان وصل نمیشه من خودم نصب نکردم ولی از مسئول سایت جوملا که تبلیغ فروشگاه ساز رو کرده بودند سوال کردم و ایشون گفتند که به بانک سامان درحال حاضر وصل نمیشه .
    درمورد دوستم که فرمودند باید برنامه نویسی بلد باشیم ، خوب اگر بلد بودم که نمیامدم از سیستم های مدیریت محتوای آماده استفاده کنم و خودم همونکارو میکردم. این چند خط پی اچ پی امثال من که کفاف این کارها رو نمیده. اصلا توی اعضای این سایت چند نفر بصورت حرفه ای میتونن این کارو بکنن؟ مطمئنا افراد معدودی هستن.
    با همه این احوال آیا امکان هست که همانطور که دوستانی اینقدر زحمت میکشن و برای مامبو ، جوملا ، زوپس و غیره خدمات آموزشی رایگان میزارن ، درزمینه فروشگاه متصل به سیستم شتاب هم این کار انجام بشه ؟
    متشکرم

منظور شما اينه : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    ؟؟؟؟؟؟

تشکر شده 11 بار در 10 ارسال

خیر این امکان همونطور که گفته شد براش کدنویسی و سازگار کردن اون با سیستم بانک سامان انجام شده و بهیچ وجه از طرف ما بصورت رایگان و حتی شاید متن باز در اختیار کسی قرار نخواهد گرفت.
    متاسفانه فرهنگ متن باز بین ما ایرانیها به اینصورت جا افتاده که طرف باید بیاد خونه ی من رو هم مجانی برام تمیز کنه! در حالیکه اصلا چنین چیزی نیست!
    هر کس میتونه بابت خدمت و زحمتی که کشیده پول دریافت کنه.
    برای virtuemart با امکان اتصال به بانک سامان هم میتونید در صورت نیاز با ایمیل info[at]mambolearn[dot]com تماس بگیرید
    ممنون

خوب البته كاملا واضح هست كه هيچ كامپوننت خارجي وجود نداره كه با ترجمه كردن اون بشه با بانك سامان ارتباط برقرار كرد. چون توي هيچ كشوري بانك سامان وجود نداره.

اين يك امكان تجاري هست و شما بايد براي اون هزينه كنيد. فكر ميكنم به هيچ شكل معمولي قادر نخواهيد بود اين سيستم رو به رايگان استفاده كنيد. مگر با روشهاي زير آبي و ... كه بحث ديگه اي هست.

ضمن اينكه شما سيستمي نياز داريد كه مشكلي براي اون به وجود نياد و اگر هم بوجود آمد كسي بتونه اون رو رفع كنه. پس قطعا بايد توسط يك عده حرفه اي ساپرت بشيد. وگرنه ضرر اون گريبان گير خودتون خواهد شد و اونوقت خود كرده را تدبير نيست!

نه خداییش برای شما که میخوای یه کسب و کار اینترنتی راه بندازی پرداخت این قبیل هزینه ها نامعقول و زیاده؟
    اون بنده خدایی که زحمت کشیده نباید چیزی بهش برسه؟ البته اگه بزارن به اون بنده خدایی که واقعا زحمت کشیده چیزی برسه!

من هنوز متوجه نشدم كه آيا اين : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] با VirtueMart ساخته شده يا منظورتون فروشگاه ديگه اي هست....

من خیلی علاقه مندم بدونم این [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    با چی درست شده کسی می‌دونه؟

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)