سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 16 , از مجموع 16

موضوع: فروشگاه آنلاین وصل به سیستم شتاب

Team
    تشکر شده 1,087 بار در 724 ارسال

پاسخ : فروشگاه آنلاین وصل به سیستم شتاب

با برنامه نویسی درست شده
    با کمی تلاش و آشتایی با جاوا میشه یک چنین فروشگاهی ایجاد نمود

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

مطمئنا هر برنامه‌ی نرم‌افزاری با برنامه نویسی درست شده اما من گویا منظورم رو خوب نگفتم...
    منظورم این بود که با توجه به اینکه مشابه این GUI رو جای دیگه‌ای هم دیدم به نظر میاد که کدباز بوده باشه حالا اگر اطلاعات بیشتری دارید غیر از اینکه می‌دونید با برنامه نویسی انجام شده بگید که برای من و دیگران که احیانا علاقه مندند هم مفید واقع بشود

Team

منظور من از برنامه نویسی این بود که کاملا این سیستم توسط خود این شرکت نوشته شده و از هیچ سیستم دیگری الگو برداری نشده

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

به نظر من، اصلا این ما نباید باشیم که برای امکان پرداخت توسط بانک سامان پول بپردازیم! بلکه، خود بانک سامان باید این کار رو به عهده بگیره. کسی برای دستگاه خودپرداز پولی پرداخت کرده؟ یا برای باجه های پرداخت پول در بانک؟ به نظر من این امکان باید توسط بانک صورت بگیره که خب، نکرده و مثل همه چیز های دیگه ای که داره میلنگه، اینجا هم باید بلنگه.
    من اگه به جای دوستانی بودم که زیر پرچم یک سیستم کدباز، تبلیغ سرویس های اضافی و پولی رو می کنند، کاملا مستقل و بدون وابستگی به این سایت، یه شرکت شیک و پیک می زدم، و سرویس های بانکی (یا هر خدمات برنامه نویسی دیگه) رو برای تمام CMS های موجود، از جمله persian oc ارائه می دادم که انقدر واسطه های متفرقه این وسط وجود نداشته باشه. باور کنید به این روش، هم اطمینان مشتری بالا میره، هم فروش ماژول ها بالا میره، هم منسجم تر و سازماندهی تر خواهد بود، و هم اینکه کلی آدم دعاتون میکنند که جواب سوالاتشون رو یکجا میگیرند. کلی خدمات رو هم میتونید اونجا با هم ارائه بدهید. مثلا کار های اداری اخذ merchand id و غیره.
    هیچ کس انتظار نداره که برای زحمتی که کشیده شده، دستمزدی وجود نداشته باشه. اما یه چیزی وجود داره به اسم economy of scale. باید روی تعداد تمرکز کنید، نه اینکه صبر کنید یکی مثل دکتر جلالیان و خود من که ترجیح میدیم قبل از پرداخت پول، از ارزش کار اطمینان داشته باشیم.
    به هر حال، این ایمیل زدن های جداگانه و خرده فروشی ها در کل کار قشنگی نیست. چرا قایم میکنید هزینه ها رو!؟ سازمان دهی شده و با ساختار می تونید package ارائه بدهید.
    مرسی!

تشکر شده 10 بار در 9 ارسال

مبلغ این پکیج .... هزار تومان هست
    به حساب واریز کنید صبح، به محض تایید دریافت میکنید بسته رو

مشکلی هست؟ ما هیچ قایم موشک بازی با کسی نداریم!!!

شما ایمیل بزنید جواب میگیرید! این سیاست کاری ما هست! شما نمیتونید اگه از کار ما خوشتون نمیاد سیاست کاری ما رو زیر سوال ببرید یا تاپیک منحرفی بزنید!

این موضوعات بانک و غیره با ما و خیلی های دیگه مربوط نمیشه!!

شما میتونید با خانم فرشته ضرابیه مدیریت اداره روابط عمومی بانک سامان با شماره تلفن 22902001 یا ایمیل [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] تماس بگیری یا حضوری تشریف ببرید به میرداماد، روبروی مسجد الغدیر، شماره 118 ، ساختمان شماره 2 بانک سامان تا ببینید در جواب شما چه چیزی خواهند گفت!!!

موفق باشید!

Team

azarmig عزیز
    بعضی ها دارند در این تیم خیلی زحمت میکشند و زحمتشون را نمیشه با پول جبران کرد و درست نیست شما کارشونو زیر سوال ببرید

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)