-
نمایش عکس و تیتر مطلب (یک لینک مطلب) در تلگرام
سلام؛وقت بخیر
دوستان می خوام وقتی لینک یک مطلب (از k2 ) سایت رو توی تلگرام میذارم،عکس مطلب و حداقل تیتر و یا تیتر و بخشی از خلاصه مطلب رو هم توی تلگرام نشون بده،چه راهنمایی می کنید؟
من پلاگین Global Open Graph رو هم نصب و فعال کردم منتها درست نشد. البته توی تنظیمات پلاگین تغییری ایجاد نکردم.
با تشکر
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-05-2015 03:55 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
این گزینه ها در جوملا نیست !
اینها رو باید از برنامه نویسان تلگرام بخواهید.. حد اقل خودم که چند تا اپ اندروید واسه سایت نوشتم و کلی جستجو کردم جواب همه یکی بود یعنی از اولش هم می دونستم گفتم شاید راهی باگ چیزی باشه ولی خیر
این خصیصه ها در برنامه اصلی اگر وجود نداشته باشه شما قادر به انجام تغییرات نیستید
-
کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
RezaDesign
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این گزینه ها در جوملا نیست !
اینها رو باید از برنامه نویسان تلگرام بخواهید.. حد اقل خودم که چند تا اپ اندروید واسه سایت نوشتم و کلی جستجو کردم جواب همه یکی بود یعنی از اولش هم می دونستم گفتم شاید راهی باگ چیزی باشه ولی خیر
این خصیصه ها در برنامه اصلی اگر وجود نداشته باشه شما قادر به انجام تغییرات نیستید
ممنون از راهنمایی تون
برخی دوستان گفتن پلاگین هایی هست که البته هنوز از نصبشون هم جوابی نگرفتم.
منظورتون از برنامه اصلی کجاست؟ جوملا که همه جا یکی باید باشه؛ برخی شون این امکانات رو دارن و برخی نه.
-
-
والا من بنا به دانش خودم جواب دادم شاید اشتباه باشه
زمانی برای بوتر ها و برنامه ویس کشی یاهو برنامه نویسی میکردم که من برنامه نویس باید امکاناتی رو در برنامه قرار میدادم تا کاربر بتونه باهاشون کار کنه..
یعنی امکاناتی که در خود برنامه یاهو توسط برنامه نویس اصلی ایجاد شده بود
در تلگرام و جوملا نیز به همین شکله یعنی خود تلگرام باید api هایی رو برای این حلقه و رشته ها قرار داده باشه تا بتونید به صورت دلخواه کدنویسی کنید اگر نباشه خیر امکان پذیر نیست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)