-
-
-
05-02-2007 09:04 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : نظر سنجی در مورد کارهای من
سلام
لطفا نظرتون در مورد کارهای دوست عزیزمون رضا را بنویسید
ممنون از همه شما
یا علی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
با ایشون که کارش حرف نداره!
-
-
-
-
امیدوارم این تعدد ایده ات مسنمر باشه.
من که از اکثرشون خوشم اومد
-
-
'گرچه كارها رنگ و لعاب خوبي دارن. ولي احساس ميكنم فكري پشتشون نيست. طراح هدفش بيشتر طراحي فرم هاي غير معمول و خارج از چهار چوب بوده. در صورتي كه هدف اصلي، يعني مفهوم و گويايي رو در درجه چندم قرار داده.
توي طرح ها بيشتر بر وجود "فونت" تاكيد شده كه مورد پسند من نيست.
ولي با توجه به استعداد طراح، در صورت مطالعه مفيد و ماثر حتما بهتر از اين خواهد شد.
رك بودن بنده رو ببخشيد.
ارادتمند.
-
-
سلام
به نظر منم خوبه
سبك جالبيه
يا علي
-
-
خوب از همه دوستان ممنونم . باید بگم که با جمله آخر سیامک موافقم ولی این کارها بیشتر تبلیغاتین و رنگ و لعابشون به همین دلیله ضمن اینکه اینها با اتود اولیه خیلی فرق دارن چونکه مشتری روی اونها نظر مستقیم میده و خیلی وقتها باید اگر هم دوست نداشته باشی تغییر بدی اونم سیامک جان تو شهری که منو شما زندگی میکنیم میدونی که ...
ضمنا مگه میشه طراحی کرد ولی قبلش فکر نکرد .شایدم بشه
-
-
خوب آره دقيقا همينطوره! آدم وقتي واسه كوچه و بازار طراحي ميكنه مجبوره طرح رو به دلخواه اونها تغيير بده!
من يك بار يه طرح واسه يه دكتر زدم كه كارش رژيم غذايي بود. يك هفته روش كار كردم، از كلي بولتن و طرح خارجي آزمايش كردم و زحمت كشيدم. وقتي اومد طرح رو ديد تا نگاهش كرد گفت خيلي مزخرفه! منم قاط زدم و ... 
حالا خوب معلومه كار كردن واسه حمايت و كانون مهر كه ادعاشون به اندازه كل صنعت و تبليغات ايران و جهان هست بهتر از اين نميتونه باشه!!
البته خوب طراح خوب ميتونه طوري موازنه كنه كه هم طرحش از نظر گرافيكي خوب باشه و هم از نظر بيننده و مشتري. اين مشكل ما تنها نيست، وقتي كتاب كارهاي استاد مرتضي مميز رو ميديدم و ميخوندم متوجه شدم كه اين يه مشكل جهاني هست.
به هر حال هر كاري با ممارست بهتر ميشه. ما كه فقط منتقديم و نه هنري داريم و نه علمي، ولي از روي دست خط بزرگان با كاربون كپي ميگيريم و ...
-
-
آره واسه همین ما زدیم بیرون
راستی اون بیلبورده شرکتتونو شما طراحی کردین ;D
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)