-
حذف fa از آدرس دامنه
باسلام
میخوام fa از آدرس دامنه صفحه اول سایت حذف شود دوستان پیشنهاد کردن از طریق پلاگین زبان این کار صورت گیرد اگر از قسمت پلاگین حذف شود faاز تمام لینک ها حذف میشود من میخواهم فقط از صفحه اول حذف شود ممنون میشوم دوستان راهنمایی کنند.با سپاس
آدرس سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-28-2015 11:03 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
نمی تونید بدین شکل تغییر بدید چون هسته سایت به هم میریزه و این نمایه ها زنجیروار به هم وصل هستند
یا باید تمام سایت رو از نمایش تگ زبان محروم کنید یا بذارید به همین شکل باشه
-
-
با سلام ممنون از توجه شما
من تو چند تا سایت دیدم fa رو از آدرس صفحه اول حذف کردن .
برای مثال [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
سلام دوست عزیز
من سایت دیدم واقعیت توی جوملا اینه که شما باید یا داشته باشید یا نداشته باشید
یه کامپونت هست در جوملا sef404 که لینک ها رو هم ویرایش می کنه ( فقط اینکه اگه نصبش کردی حتما قبلش بک اپ از سایتت بگیر )
موفق باشی
-
-

نوشته اصلی توسط
پشتیبان سیستم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوست عزیز
من سایت دیدم واقعیت توی جوملا اینه که شما باید یا داشته باشید یا نداشته باشید
یه کامپونت هست در جوملا sef404 که لینک ها رو هم ویرایش می کنه ( فقط اینکه اگه نصبش کردی حتما قبلش بک اپ از سایتت بگیر )
موفق باشی
ممنون از توجه شما دوست عزیز
-
-
سایت باشگاه خبرنگاران جوان بر پایه جوملا نیست که شما دارید به اون رجوع می کنید
من چنین چیزی رو در جوملا ندیده ام الابشه کد های هسته رو هک کرد که بشه چنین کاری رو انجام داد اما به هیچ وجه پیشنهاد نمیکنم چون در اینده به مشکلات زیادی برخورد خواهید کرد
در مورد استفاده از افزونه sh404sef هم باز پیشنهاد می کنم هیچ گاه استفاده ننماید .. تجربه دو ساله در مورد استفاده از این افزونه بهم گفت سیستم های پیش فرض جوملا بهترین هستند
-
-
با سپاس از توجه و راهنمایی شما جناب RezaDesign
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)