-
ایجاد صفحه دریافت ایمیل و نام شخص و هدایت آن به یک صفحه دیگر
با سلام
من می خواهم درون سایتم یک کتاب بصورت رایگان برای دانلود قرار بدهم و کاربر به 2 روش بتواند آن را بگیرد :
1- به محض ورود به صفحه سایت یک پیغام وسط صفحه باز شود و از وی برای دریافت کتاب نام و ایمیل را بگیرد و سپس او را به صفحه پنهان دانلود کتاب هدایت کند و یا لینک را برایش ایمیل کند
2- در هر بخش از صفحه این فرم را نشان دهم که هر موقع که تمایل داشت با دادن ایمیل و نام نسبت به دانلود کتاب اقدام کند
این کار را با چه افزونه ای میتوانم انجام دهم .
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از hraeissi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
12-31-2015 11:50 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام دوست عزیز فکر کنم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] جوابگوی کار شما باشه
موفق باشید
-
-
سلام
ممنون از اینکه پاسخ دادید
چیزی که میخوام مثل دموی این برنامه در هنگام ورود به سایت است که در ابتدا یک فرم برای کاربر باز میشه
من هم یه همچین چیزی می خوام با این تفاوت که این خبرنامه در سایت ساخته می شود و من می خوام از feed burner گوگل استفاده کنم
به عبارتی کاربر به محض ورود به سایت بعد از لود کامل سایت این پیغام برایش باز میشه ،هم میتواند ببندد و هم میتواند فرم را پر کند و با submit به صفحه تائید feed گوگل هدایت میشه تا تائید کندش
چنین برنامه ای هست ؟
-
-
دوست عزیزم من تو جوملا تا حالا این کار و انجام ندادم باید ببینیم دوستان دیگه میتونن کمک کنن یا خیر من هم دوست دارم این اطلاعات و داشته باشم و به کار ببرم
-
-
افزونه مورد نظر شما باید به صورت اختصاصی کدنویسی بشه و هزینه زیادی رو ازتون درخواست خواهند کرد
می تونید از افزونه فروش فایل جوملا استفاده کنید
فایل رو به صورت رایگان قرار بدید اما کاربر مجبور به وارد کردن ایمیل و ژس از ان هدایت به صفحه دانلود خواهد بود
Joomina File Selling
-
-
این مسئله که اگه کاربر عضور باشه امکان دسترسی به صفحه ای رو بهش داده شه خود جوملا فراهم میکنه
واسه پاپ آپ هم اگه خود جوملا نداره میتونید افزونه استفاده کنید و یا خودتون خیلی ساده ایجادش کنید.
نمیدونم شما دارید به کجای کار فکر میکنید؟ باید ساده باشه
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)