-
تغییر نسخه جوملا به ورژن پایین تر
سلام
موضوعی که میخام بگم شاید یکم عجیب باشهولی خب برام پیش اومده .
من از نسخه 3.4.5 استفاده میکنم موقعی که سایت رو خاستم بسازم با خودم گفتم آخرین نسخه جوملاحتما بهترینش هست و امنیت بالاتری داره . اما حالا با مشکلاتی مواجه هستم :
* سایتم خیلی کنده به جرات میتونم بگم راه های مختلفی رو امتحان کردم و فهمیدم اشکال از هسته جوملا هستش
* بسیاری از افزون ها با جوملا ی من سازگار نیست .
حالا میخام نسخه جوملا رو به نسخه های پایین تر مثل 5.3.3 نغییر بدم . اما نمیدونم چه جوری اینکار رو انجام بدم . آیا با اوررایت کردن پوشه Admin میشه این کار رو کرد ؟
استاتید راهنمایی کنن
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از afshin5 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
01-01-2016 07:58 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
آخرین نسخه جوملا 3.4.8 هست که می تونید از بخش [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دریافت کنید.
نسخه های قدیمی تر توصیه نمی شود.
موفق باشید.
-
کاربر مقابل از hamidy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنون از پشتیبانی شما
دوست عزیز همون طور که گفتم مشکل من با افزونه هایی هست که با نسخه های جدید جوملا سازگار نیستند و به دلیل کارایی بالا در سایت نمیتونم ازشون چشم پوشی کنم . بنابراین مجبورم از نسخه های پایین تر جوملا مثلا جوملا 3.3.6 استفاده کنم . منظور من از نسخه های پایین تر نسخه 1.7 یا 2.5 نبود ببخشید اگه خوب توضیح ندادم . حالا پیشنهاد شما چیه ؟
سپاس از جوملا فارسی
-
-
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
-
-
توصیه من این هست که شما وابستگی سایت خودتان را به افزونه ها کم کنید به جای اینکه از نسخه های قدیمی جوملا استفاده کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)