سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: برخی تنظیمات جزئی جوملا

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

برخی تنظیمات جزئی جوملا

سلام
    امیدوارم جای درستی سوالم رو مطرح کرده باشم
    من یک وب سایت دارم به آدرس:
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

چند تا مشکل باهاش دارم که لطفا بهم کمک کنید:

اول این میخام سایت 5 زبان داشته باشه، اما از راه حل هایی که ارائه شده، استفاده کردم و مشکلم حل نشد

دوم این وقتی در وب سایت جست و جو میکنم، نتایج را زیر صفحه HOme نشون میده و میخام این نتایج در صفجه ای مجزی نشان داده شوند

سوم این که یکسری تغییرات خیلی کوجیک میخوام بدم، مثلا بالای سایت آیکون شبکه های اجتماعی هست، یکیش بشه تلرگام، فکر میکنم نیازی به ویرایش ماژولش نباشه و همین که آیجون یکی از شبکه های موجود رو تغییر بدم، کفایت کنه و مورد دیگه هم این که آیکون پرچم ها که برای تغییر زبان به کار میره، دایره ای شکل باشه و زیر منوی جست و جو قرار بگیره و ارتفاع بخشی که لوگو در اون نشون داده می شود رو میخوام به 200px افزایش بدهم.

و یه مورد دیگه این که اسلایدری که گداشتم کار نمیکنه، اگر اسلایدر خوبی پیشنهاد بدید که ازش استفاده کنم ممنون میشم.

یه مورد خاص هم پیش اومده، سایت از این قالب آماده هاست، اما وقتی با گوشی باز میکنم و Request Desktop Version میزنم، نمیتونه نسخه وب رو باز کنه و بازم نسخه موبایلی میاد

این Fav icon رو هم نمیدونم از کجا باید تغییر بدم که آیکون دلخواه خودم رو نشون بده توی مروگر

اگر کسی بتونه راهنمایی کنه ممنون میشم، یا این که از دوستان کسی بتونه این تغییرات رو اعمال کنه هم، ممنون میشم و از خجالتشون در میام.

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 214 بار در 188 ارسال
    هر موضوع رو به صورت جداگانه مطرح کنید و با یک عنوان مناسب نه یک عنوان شخصی تا به سوالهای شما پاسخ داده شود.

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط pvmagician [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    سلام
    امیدوارم جای درستی سوالم رو مطرح کرده باشم
    من یک وب سایت دارم به آدرس:
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

چند تا مشکل باهاش دارم که لطفا بهم کمک کنید:

اول این میخام سایت 5 زبان داشته باشه، اما از راه حل هایی که ارائه شده، استفاده کردم و مشکلم حل نشد

دوم این وقتی در وب سایت جست و جو میکنم، نتایج را زیر صفحه HOme نشون میده و میخام این نتایج در صفجه ای مجزی نشان داده شوند

سوم این که یکسری تغییرات خیلی کوجیک میخوام بدم، مثلا بالای سایت آیکون شبکه های اجتماعی هست، یکیش بشه تلرگام، فکر میکنم نیازی به ویرایش ماژولش نباشه و همین که آیجون یکی از شبکه های موجود رو تغییر بدم، کفایت کنه و مورد دیگه هم این که آیکون پرچم ها که برای تغییر زبان به کار میره، دایره ای شکل باشه و زیر منوی جست و جو قرار بگیره و ارتفاع بخشی که لوگو در اون نشون داده می شود رو میخوام به 200px افزایش بدهم.

و یه مورد دیگه این که اسلایدری که گداشتم کار نمیکنه، اگر اسلایدر خوبی پیشنهاد بدید که ازش استفاده کنم ممنون میشم.

یه مورد خاص هم پیش اومده، سایت از این قالب آماده هاست، اما وقتی با گوشی باز میکنم و Request Desktop Version میزنم، نمیتونه نسخه وب رو باز کنه و بازم نسخه موبایلی میاد

این Fav icon رو هم نمیدونم از کجا باید تغییر بدم که آیکون دلخواه خودم رو نشون بده توی مروگر

اگر کسی بتونه راهنمایی کنه ممنون میشم، یا این که از دوستان کسی بتونه این تغییرات رو اعمال کنه هم، ممنون میشم و از خجالتشون در میام.
    سلام

برای موضوع اول راه حل خاصی نداریم! موقع نصب جوملا در مرحله آخر نصب طبانهای دیگر را انتخاب کنید و بعد از انتخاب زبانهای مورد نظر در قسمتی که بعد از آن می آید سایت چند زبانه را انتخاب کنید و بعد تنظیمات مورد نظر را اعمال کنید! به همین راحتی شما یک سایت چند زبانه در جوملا نصب میکنید!

برای موضوع دوم یک منوی جداگانه از نوع منوی جستجو ایجاد کنید!

برای موضوع سوم: این موارد رو نمیشه اینجوری کمک کرد! اینو حتماً تاپیک جداگانه باید بزنید!

برای موضوع چهارم: برای اسلایدر موارد مختلفی هست! شما چه احتیاجاتی دارید تا طبق نیازهاتون یشنهاد بدیم!

موضوع سایت در موبایلی هم باید عرض کنم که سایت شما ریسپانسیو هست! ریسپانسیو یعنی بر حس اندازه صفحه سایت باز میشه! responsive رو سرچ کنید و مطالعه کنید!

موضوع فاوآیکن هم اگر لینک سایت رو داده بودید میشد گفت دقیقاً چه فایلی در کجا رو باید تغییر بدید!

اگر دانشتون در حد کمی هست میتونید از کسی درخواست کنید که براتون اینکار رو انجام بدهد. برای این منظور میتنید خصوصی در تماس باشید.

موفق باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)