با سلام
چطور می تونم فیلم و swf در سایتم قرار بدم؟؟؟؟
با تشکر

با سلام
چطور می تونم فیلم و swf در سایتم قرار بدم؟؟؟؟
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
از طریق ویراش کدهای html می توانید فایل فیلم یا فایل هایی که پسوند swf دارند را استفاده کنید. برای مثال اگر بخواهید یک فایل swf در یک مقاله خودتان قرار بدهید می توانید از کدهای زیر استفاده کنید و مطابق با آدرس فایل swf آنرا شخصی سازی کنید:
یا کد زیر:کد:<object data="file.swf"></object>
البته شما می توانید از فرمت های دیگر پسوند فایل استفاده کنید.کد:<embed src="file.swf">![]()
این کدها را در چه قسمتی وارد کنم؟؟؟
از کدام قسمت فایل ها را آپلود کنم.
منوی محتوا > رسانه بروید در آنجا آپلود کنید و آدرس آن را داشته باشید
در قسمت ویرایش مطالب از طریق ویرایشگر خودتان، بروی علامت <> دارد در نوار ابزار ویرایشگر کلیک کنید تا کدهای html مطلب برای شما باز شود سپس کدهای بالا را در مکان مناسب قرار دهید و صفحه کدهای html را ببندید و مطلب را ذخیره کنید.
ویرایش توسط mediawiki : 02-10-2016 در ساعت 02:20 PM
خیلی ممنون از لطف شما.
من در این زمینه اطلاعاتم خیلی کم هست.
آدرس را از کدوم قسمت بردارم؟؟؟
کد ها را در چه قسمت صفحه کدها باید وارد کنم؟؟؟
با تشکر.......
از صفر مطلق (صفر واقعی) شروع می کنیم تا شما را به صفر حدی (به اعداد بسیار کوچک که می توان آنها را با صفر معادل گرفت صفر حدی گفته می شود) برسانیم.درست صحبت کن معذرت می خوام.
شروع کنیم
1. به مدیریت جوملا بروید.
2. در مدیریت جوملا به منوی محتوا بروید.
3. در منوی محتوا روی زیر منوی رسانه کلیک کنید.
4. از گوشه سمت چپ در بالای صفحه روی دکمه انتخابها کلیک کنید تا به صفحه ای مشابه تصویر زیر بروید:
5. حالا در مقابل اولین گزینه انواع قابل نمایش فایل ها ، کدهای زیر قرار دهید (ما در اینجا پسوند swf را به لیست پسوندهای مجاز برای آپلود اضافه کردیم):
6. گزینه ذخیره و بستن را بفشارید! حالا دوباره به صفحه رسانه می آیید، شما در این صفحه روی دکمه بارگذاری کلیک کنید.کد:bmp,gif,jpg,png,swf
8. بعد از کلیک روی بارگذاری تصویری مطابق زیر می بینید که باید روی دکمه Choose Files کلیک کنید:
9. شما باید فایل swf یا هر فایل دیگری که می خواهید و اجازه بارگذاری به آنرا داده اید را از کامپیوتر شخصی خودتان انتخاب کنید.
توجه: نام فایل فقط باید شامل کاراکترهای الفبایی باشد و هیچ فضای اضافی نداشته باشد.
10. سپس روی دکمهکلیک کنید تا آپلود شما شروع شود.
11. پس از تمام شدن آپلود شما می توانید از آدرس زیر برای کدهای که قبلاْ گفتم استفاده کنید (البته شما باید به جای کلمه file اسم فایل خودتان را قرار دهید):
12. شما باید حالا به منوی محتوا بروید و روی زیر منوی مطالب کلیک کنید.کد:images/file.swf
13. در صفحه ای که برای شما باز می شود روی گزینه جدید کلیک کنید. خب طبق آموزش که قبلا گفتم عمل کنید.
مشکلی بود بگید تا با هم حل کنیم![]()
ویرایش توسط mediawiki : 02-10-2016 در ساعت 05:25 PM
خیلی ممنون مهندس. کمک بزرگی کردی ممنون
در آینده با سوالات دیگه مزاحمت میشم...........
با تشکر
موفق و سلامت باشید.![]()
دروود
از افزونه هم میتونید استفاده کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
علاقه مندی ها (Bookmarks)