-
مشکل درج شدن اطلاعات مطلب بالای مطلب (نه زیر مطلب!)
سلام بچه ها
یه مشکل ساده ولی فنی پیش اومده برام. من وقتی از مدیریت مطالب مطلبی رو می نویسم . تو قسمت سایت وقتی نمایش داده میشه اطلاعات مطلب ( همون نوشته شده توسط .... در تاریخ و ..... ) بالای مطلب میاد بعد زیر اون متن اصلی مطلب قرار میگیره. از قسمت تنظیمات گزینه ها هم اطلاعات مطلب رو گزینه پایین گذاشتم ولی بازم اصلا درست نمیشه.
لطفا راهنمایی کنید؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-09-2016 07:10 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
به منوی محتوا > مطالب بروید در این صفحه بروی کلید انتخابها در گوشه سمت چپ بالا کلیک کنید، سپس به تنظیمات مطالب ارجاع داده می شوید، حالا در در تب مطالب گزینه موقعیت اطلاعات مطلب را روی پایین قرار دهید!
-
2 کاربر زیر از mediawiki عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-

نوشته اصلی توسط
mediawiki
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به منوی محتوا > مطالب بروید در این صفحه بروی کلید انتخابها در گوشه سمت چپ بالا کلیک کنید، سپس به تنظیمات مطالب ارجاع داده می شوید، حالا در در تب مطالب گزینه
موقعیت اطلاعات مطلب را روی
پایین قرار دهید!

دقیقا منم همین کارو میکنم. تو قسمت انتخاب ها موقعیت اطلاعات مطلب رو روی «پایین» گذاشتم، ولی بازم اطلاعات مطلب رو بالا نشون میده، هر کاری میکنم درست نمیشه!!!!!!!
-
-
تصویری از قسمت تنظیمات را برای ما ارسال کنید!
-
کاربر مقابل از mediawiki عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
mediawiki
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تصویری از قسمت تنظیمات را برای ما ارسال کنید!

اینم تصویر

یه مشکلی هم با این اطلاعات مطلب دارم اونم اینکه تاریخ رو درست میزنه ولی ساعت را نه! هرچند که تاریخ و ساعت سیستمم درسته ولی نمیدونم ساعت رو از کجا میزنه. و اینکه میشه فونت یا استایل اطلاعات مطلب رو تغییر داد یا حداقل سایزشو ؟
-
-
باید دسترسی بدهید تا بررسی کنم.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)