سلام دوستان
به دنبال یک افزونه برای voting میگردم.افزونه ای که با پنج تا ستاره باهاش میشه عکس ها ، لینکها یا مطالب را در معرض رای دادن کاربران ( ثبت نام شده یا نشده ) قرار داد.
ممنون

سلام دوستان
به دنبال یک افزونه برای voting میگردم.افزونه ای که با پنج تا ستاره باهاش میشه عکس ها ، لینکها یا مطالب را در معرض رای دادن کاربران ( ثبت نام شده یا نشده ) قرار داد.
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
من اهل افزونه نیستم. خود جوملا این امکان رو دارد ولی گرافیکی خوبی ندارد ولی در نتایج گوگل موثر است.
سلام
آیا خود جوملا نیاز شما رو برطرف نمیکنه؟ اگر خیر چه امکاناتی نیاز دارید؟
موفق باشید
آقا مهدی جان ممنون که به سئوال من توجه کردینوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
راستش نمیدونستم جوملا خودش امتیاز دهی داره و نمیدونم کجاشه.
من صفحاتی دارم که توشون اسم و لوگوی مشتریام هستن(لینکدار به سایت خودشون) و مثلا در هر صفحه 20 تا.حالا میخام عموم مراجعه کننده ها بتونه به این اسامی امتیاز بدن و ستاره هاشونو ثبت کنن.
بازم ممنون میشم اگه جواب بدی.
اول می خواهی امتیاز دهی خود جوملا رو امتحان کن اگر مناسب نبود از افزونه استفاده کن
برای استفاده از امتیازدهی خود جوملا، دوست دارید کجا استفاده کنید؟
- کل مطالب سایت
- برای مطالب متعلق به یک منو
- یک مطلب به تنهایی
تشکرت یادت نره!![]()
درود بر استاد mediawiki
آقا ممنون که قابل دونستید جواب بدین.
من اولش تشکر میکنم چون کارتون انصافا خیلی بزرگه و ارزشش رو من میفهمم.
الان در یک مطلب میخام امتیاز بدم ولی ترجیحا با کل مطالب سایت شروع کنم به نظرم بهتره چون نمیدونم بعدها هم شاید تاپیکی برای امتیاز دادن به وجود بیاد.
بازم ممنون![]()
سلامنوشته اصلی توسط wayu94 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای این منظور افزونه هایی هستند که میتونید استفاده کنید.
یکی از بهترین راه کارها استفاده از افزونه k2 هست که باید قالبتون رو با این افزونه سازگار کنید و کل محتوا هم بر مدیریت این افزونه منتقل کنید و از افزونه پیشفرض جوملا استفاده نکنید.
یکی از راه کار ها هم استفاده از افزونه ای مانند [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] باشه که میتونید اگر نیاز به خریدش داشتید پیغام خصوصی بدید براتون خریداری کنم!
استفاده از دایرکتوری سازهایی مانند سوبی هم میتونه کمک بسزایی بکنه.
ببینید کدوم روش برای شما ساده تر و کارآمدتر میتونه باشه!
موفق باشید
آقا مهدی
از جواب کاملتون ممنونم.
با اجازه شما بررسی میکنم تا ببینم با کدومش باید کار کنم یا به شما زحمت اضافی بدم.
سپاس
منتظر جواب دوستان باشید.![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)