-
سلام دوستان یه سوال اساسی دارم درباره سئو جوملا
من میخوام یکی از سی ام اس های موجود رو انتخاب کنم و به صورت حرفه ای دنبال کنم همه میگن وردپرس خیلی تو سئو حرفه ای هست منم بزرگترین مشکلم با جوملا همین مورد هست میخوام بدونم که واقعا وردپرس حرفه ای تر هست یا جوملا من خودم با جوملا راحت تر هستم و وردپرس یه جورایی برام گنگه ولی بحث سئو هم خیلی برام مهمه
حالا نظرتون رو بگین برم دنبال وردپرس یا جوملا هم به اندازه وردپرس تو سئو حرفه ای هست که همین جوملا رو ادامه بدم
ممنون میشم سریعتر راهنماییم کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-09-2016 02:18 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پس از عمری تجربه
سئو چیزی نیست جز تولید پیوسته محتوای با کیفیت برای کاربران حقیقی خودتان
و سلام
اما از طریق چه ابزاری :
شاید جنگ های صلیبی همچون جنگ های وردپرس، جوملا و دروپال نبوده است
به دلیل یک توهم خیالی به اسم سئو. همه سیستم های مدیریت محتوا می توانند در این زمینه موفق باشد به شرط بالا
-
-

نوشته اصلی توسط
mediawiki
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پس از عمری تجربه
سئو چیزی نیست جز تولید پیوسته محتوای با کیفیت برای کاربران حقیقی خودتان
و سلام
اما از طریق چه ابزاری :
شاید جنگ های صلیبی همچون جنگ های وردپرس، جوملا و دروپال نبوده است

به دلیل یک توهم خیالی به اسم سئو. همه سیستم های مدیریت محتوا می توانند در این زمینه موفق باشد به شرط بالا
ممنون از پاسختون ولی در حال حاضر ابزارهایی که برای این دو cms وجود داره خیلی زیاده و خیلی ها میگن که وردپرس تو سئو خیلی بهتر از جوملا داره کار میکنه حالا بروزرسانیهاش دیگه بماند که خیلی راحته
من نیومدم اینجا که وردپرس رو تبلیغ کنم یا همچین چیزی و واقعا هم جوملا رو بیشتر دوست دارم چون از ابتدا با جوملا کار کردم و الان وردپرس برام جذاب نیست و به نظرم خیلی مبتدی به نظر میرسه ولی واقعا بین این دو cms باید انتخاب کنم
-
-
اصلاً اعتقاد به بحث های بی فایده ندارم و تنها شرط بالا را به شما توصیه می نمایم.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)