شما باید دسترسی آن بخش از سایت خودتان را می خواهید از دیگران مخفی نگه دارید از طریق منوی مربوطه تغییر دهید، به عبارت دیگر:
به منوی مربوطه یا محتوای موردنظر یا مجموعه مورد نظر بروید > از منوی کناری قسمت دسترسی سایت > به کاربران ثبت نام شده تغییر بدهید و ذخیره کنید.
تشکر یادت نره!![]()




پاسخ با نقل قول
علاقه مندی ها (Bookmarks)