ارور مربوط به لاین 12 هستش

ارور مربوط به لاین 12 هستش
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام و روز همه بخیر
بنده مبتدی هستم و در راه ساختن فروشگاه اینترنتی با جوملا 3.4.8 هستم
اول ومپ 2.5 نصب کردم و یک پایگاه داده بنام ecom ساختم و با انتخاب لوکال هاست از منوی ومپ وارد مراحل نصب جوملا 3.4.8 شدم
تب اول که اسکرین شات ازش گذاشتم رو پر کردم و وارد تب بعدی که مربوط به پایگاه داده هست شدم.
پایگاه داده ساخته شده رو وارد کردم ولی مینویسه قادر به اتصال به پایگاه داده نمیباشد.از این صفحه هم اسکرین شات گذاشتم
لطفا راهنمایی بفرمایید.بسیار سپاسگذارم.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام و روز همه بخیر
بنده مبتدی هستم و در راه ساختن فروشگاه اینترنتی با جوملا 3.4.8 هستم
اول ومپ 2.5 نصب کردم و یک پایگاه داده بنام ecom ساختم و با انتخاب لوکال هاست از منوی ومپ وارد مراحل نصب جوملا 3.4.8 شدم
تب اول که اسکرین شات ازش گذاشتم رو پر کردم و وارد تب بعدی که مربوط به پایگاه داده هست شدم.
پایگاه داده ساخته شده رو وارد کردم ولی مینویسه قادر به اتصال به پایگاه داده نمیباشد.از این صفحه هم اسکرین شات گذاشتم
لطفا راهنمایی بفرمایید.بسیار سپاسگذارم.
اسکرین شات کجا قرار بدم؟
برای اسکرین شات ابتدا عکس رو در یکی از آپلود سنترها آپلود کن . سپس لینک عکس آپلود شده رو اینجا در نوار ابزار از سمت چپ دکمه 3 ، insert image وارد کن.
ضمنا اگه تو لوکال جوملا رو نصب میکنی نام کابری پایگاه داده رو root و رمز عبور رو خالی بزار.
اسکرین شات خودتان را در یک سرور آپلود رایگان، آپلود نمایید و از Url آن در قسمت افزودن تصویر ویرایشگر انجمن استفاده کنید.![]()
احتمالاً از دو مورد زیر نشأت می گیرد:
- MySQL خودتان را روشن نکردید.
- اطلاعات دیتابیس خودتان را صحیح وارد نکردید.
![]()
با سلام و سپاس از پاسخ سریع شما کاربر محترم
اطلاعات دیتابیس رو طبق اموزش نصب که از یک شرکت معتبر هست انجام دادم که گزینه های زیادی هم برای اشتباه وجود نداشت.درواقع فقط یک اسم که من ecom گذاشتم رو ازم خواست.
روشن کردن یا نکردن MYSQL چگونه است؟
لطفا عکسها رو ملاحظه بفرمایید
سپاس
شما مطابق راهنمایی بنده به آدرس localhost/phpmyadmin بروید، تا مرحله بعد را به شما عرض کنم.![]()
ممنون
وارد شدم.اینم عکسش
روی آیکون WAMP در گوشه دسکتاپ خودتان راست کلیک کنید و MySQL Console انتخاب کنید. در کنسول باز شده عبارت زیر وارد کنید :
شاید عبارت بالا لازم نباشد، سپس عبارت زیر وارد کنید:کد:mysql -u root -p
به جای عبارت MyNewPass باید کلمه عبور خودتان را قرار دهیدکد:UPDATE mysql.user SET Password=PASSWORD('MyNewPass') WHERE User='root';
سپس Enter را بزنید، و بعد از آن عبارت
را بزنید.کد:Exit
به مسیر زیر بروید:
سپس فایل config.inc.php با یک ویرایشگر مثل Notepad++ (از Notepad ویندوز استفاده نکنید.) باید عبات زیر بیابید:کد:My Computer > C Drive > Folder WAMP > APPS > PHPMYADMIN > config.inc.php
به جای **your-root-username** همان root قرار دهید و به جای عبارت **root-password** کلمه عبور برای root خودتان همان MyNewPass که قبلاً در ترمینال وارد کرده بودید، را استفاده کنید.کد:$cfg['Servers'][$i]['user'] = '**your-root-username**'; $cfg['Servers'][$i]['password'] = '**root-password**';
Wamp را خاموش کنید و دوباره روشن کنید و پس آن به نصب جوملا بروید در هنگام نصب از همان نام کاربری root و پسورد که برای آن انتخاب کردید برای نصب استفاده کنید.![]()
ویرایش توسط mediawiki : 01-31-2016 در ساعت 11:23 AM
علاقه مندی ها (Bookmarks)