-
سلام با تشکر از پاسخگوییتون مشکل از دامنه بود ولی حالا یه ارور جدید میده خخخ
Warning: require_once(/home/telshopi/public_html/libraries/import.legacy.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/telshopi/public_html/includes/framework.php on line 15
Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/telshopi/public_html/libraries/import.legacy.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/telshopi/public_html/includes/framework.php on line 15
دقیقا فایل زیپو و آپلود میکنم داتا بیس هم دقیقا درست میکنم تهشم که از حالت زیپ خارج میکنم بازم این ارور میاد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-26-2016 07:16 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
لطفا جوملا را از سایت اصلی آن در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بارگیری کنید و اقدام به نصب نمایید و در صورت داشتن مشکل یک موضوع جدید با عنوان و متن مناسب ایجاد کنید.
-
کاربر مقابل از mediawiki عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
Warning: require_once(/home/telshopi/public_html/libraries/loader.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/telshopi/public_html/libraries/import.php on line 40
Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/telshopi/public_html/libraries/loader.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/telshopi/public_html/libraries/import.php on line 40
با تشکر ولی هنوزم همین مشکلو دارم
-
-
کش مرورگر خودتان را خالی کنید و دوباره بررسی کنید در صورتی مشکل داشتید یک موضوع جدید ایجاد کنید و از ادامه بحث در اینجا خودداری کنید.
-
-
من کلا بعداز دانلودکردن نمیدونم برای نصب کجاباید برم؟
-
-
بچه ها! من کشف کردم مشکل از چیه!
مشکل از ورژن xampp تونه. اگه درژنای قدیمی ترشو بگیرین که php7 نیستن، مثلا برین پنجشو بگیرین! من خودم از این لینک گرفتم و مشکلم حل شد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق و موید باشید.
-
-
چرا نسخه ی 3.4.2؟؟؟
پیشنهاد میشه ؟آخرین نسخه ی جوملا که در حال حاظر 3.6.2 هست رو دانلود بفرمایید
از زمپ نسخه ی 5.6.14 هم میتونید استفاده کنید و هیچ مشکلی هم نداره
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)