-
Warning: require_once(/home/telshopi/public_html/libraries/loader.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/telshopi/public_html/libraries/import.php on line 40
Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/telshopi/public_html/libraries/loader.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/telshopi/public_html/libraries/import.php on line 40
با تشکر ولی هنوزم همین مشکلو دارم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-26-2016 11:02 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
کش مرورگر خودتان را خالی کنید و دوباره بررسی کنید در صورتی مشکل داشتید یک موضوع جدید ایجاد کنید و از ادامه بحث در اینجا خودداری کنید.
-
-
من کلا بعداز دانلودکردن نمیدونم برای نصب کجاباید برم؟
-
-
شما باید بری تو پوشه xamp\php\php.ini بعد اون فایل رو با not padباز کنی. بعد دنبال واژه execution بگردی و بعدشم عددش رو زیاد کنی! مثلا 2-3 تا صفر جلوش بذار.
بعد زمپتو یبار خاموش روشن کن. بعد سایتو پاک کن، از اول بریز توش! دوباره نصب کن.
مشکل حل میشه.
-
-

نوشته اصلی توسط
aseman94
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
من موقع نصب جوملا 3.4.8 بر روی هاست سی پنل به مشکل برخوردم. تا مرحله 3 که مرحله چکیده است همه چی درست پیش میره در مرحله 3 که دکمه نصب رو میزنم پروسه نصب آغاز میشه و تقریبا تا 50 درصد که پر شد دوباره توقف میکنه و هیچ اررو یا خطایی هم نمیده که بدونم مشکل چیه؟ ولی بر روی لوکال هاست براحتی نصب شد .
خواهشا زود جواب بدید
شما باید بری تو پوشه xamp\php\php.ini بعد اون فایل رو با not padباز کنی. بعد دنبال واژه execution بگردی و بعدشم عددش رو زیاد کنی! مثلا 2-3 تا صفر جلوش بذار.
بعد زمپتو یبار خاموش روشن کن. بعد سایتو پاک کن، از اول بریز توش! دوباره نصب کن.
مشکل حل میشه.
-
-
بچه ها! من کشف کردم مشکل از چیه!
مشکل از ورژن xampp تونه. اگه درژنای قدیمی ترشو بگیرین که php7 نیستن، مثلا برین پنجشو بگیرین! من خودم از این لینک گرفتم و مشکلم حل شد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق و موید باشید.
-
-
چرا نسخه ی 3.4.2؟؟؟
پیشنهاد میشه ؟آخرین نسخه ی جوملا که در حال حاظر 3.6.2 هست رو دانلود بفرمایید
از زمپ نسخه ی 5.6.14 هم میتونید استفاده کنید و هیچ مشکلی هم نداره
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)