سلام
من میخوام یه گالری تصاویر درست کنم ولی نمیدونم چجوری میشه اینجوریش کرد!
میشه راهنماییم کنید لطفا
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

سلام
من میخوام یه گالری تصاویر درست کنم ولی نمیدونم چجوری میشه اینجوریش کرد!
میشه راهنماییم کنید لطفا
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
بی ادبی بنده رو پیشاپیش ببخشید ولی میگم شما هزینه استفاده از این محصول را که متعلق به yootheme است و معادل [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] می باشد را پرداخت کردید که کسی به شما راهنمایی کنه.
امیدوارم دیگه از محصولات تجاری درخواست پشتیبانی نکنید.
شما [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] شماره های 8 و 24 انجمن را نقض یا نادیده گرفتید.
ویرایش توسط mediawiki : 01-10-2016 در ساعت 06:02 PM
سلام دوست عزیز
راه مختلفی برای رسیدن به این گالری هستش
شما می تونید از ماژول RokSprocket استفاده کنید
از پلاگین jquery هم می تونی استفاده کنید
»وفق باشید
سلام.من هزینه بابتش پرداخت نکردم.من نسخه ی رایگانش رو دانلود کردم!قصد نقض یا نادیده گرفته قوانین رو هم نداشتم.سوالم کلی بود!!!
سلام.من هزینه بابتش پرداخت نکردم.من نسخه ی رایگانش رو دانلود کردم!قصد نقض یا نادیده گرفته قوانین رو هم نداشتم.سوالم کلی بود!!!نوشته اصلی توسط mediawiki [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
گالری اون رایگان نیست.
خیلی ممنون.لطف کردیننوشته اصلی توسط پشتیبان سیستم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آفرین به شما به خاطر رعایت قانون.
علاقه مندی ها (Bookmarks)