سلام دوستان
اگر کسی لینک یا منبعی در رابطه با کار با جومشاپینگ داره لطف کنه به اشتراک بزاره.
در قسمت اطلاعات بیشتر در معرفی محصول می خوام جدولی از مشخصات کالا نمایش داده بشه نمی تونم ایجاد کنم.
پیشاپیش سپاس

سلام دوستان
اگر کسی لینک یا منبعی در رابطه با کار با جومشاپینگ داره لطف کنه به اشتراک بزاره.
در قسمت اطلاعات بیشتر در معرفی محصول می خوام جدولی از مشخصات کالا نمایش داده بشه نمی تونم ایجاد کنم.
پیشاپیش سپاس
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
معذرت می خواهم ولی فکر کنم شما از محصولات تجاری درخواست پشتیبانی کردید و گمان نمی کنم پاسخ مناسب دریافت کنید.
اموزش کامپوننت جومشاپینگ ربطی به قالب نداره که دوست عزیزنوشته اصلی توسط mediawiki [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر لازم باشه این قالبو پاک می کنم درست نیست آدم از هر شرایطی بدنبال کسب درآمد باشه
برو کامپوننت فروش محصولات > تنظیمات > مشخصات محصول > روی جدید کلیک کن > بعدش مشخصات جدید را برای هر مجموعه ای که می خواهی تعریف کنی ضمناً میتونی بی نهایت تعریف کنی (اگه مشکلی بود برو اون دوتایی که من درست کردم رو ببین) > بعدش بیا بیرون بروی توی محصولات و روی یک محصولی که در مجموعه ی بالا قرار داره از تب مشخصات معادل های دلخواه خودتو وارد کن.
فقط به خاطر اینکه قانون را رعایت کردید (احساس ندامت از درخواست برای پشتیبانی محصولات تجاری) من هم پاسخ شما را دادم.![]()
ویرایش توسط mediawiki : 01-11-2016 در ساعت 02:23 PM
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نوشته اصلی توسط mediawiki [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون از راهنماییتون ولی این نکته را می دونستم. می خواهم چیزی شبیه جدول بالا وقتی کاربر بر روی تب اطلاعات بیشتر کلیک می کند نمایش داده شود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
متأسفانه بیشتر از این نمی تونم راهنمایی کنم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)