سلام
من یک کاربر جدید هستم و هیچ اطلاعاتی راجع به چگونگی ست کردن و تغییرات و نصب جوملا در اینترنت رو ندارم لطفآ من رو راهنمائی کنیید

سلام
من یک کاربر جدید هستم و هیچ اطلاعاتی راجع به چگونگی ست کردن و تغییرات و نصب جوملا در اینترنت رو ندارم لطفآ من رو راهنمائی کنیید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
به شما پیشنهاد می کنم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را مطالعه و جستجو کنید.
من اونا رو تا حدی مطالعه کردم ولی مطلبی راجع به شروع و نرم افزار های مورد نیاز برای یک مبتدی رو نداره
خواسته های شما چیه؟
1 اینکه چه نرم افزار هایی رو باید دانلود کنم (که جدیدترین باشند)2-روش نصب و کاربری اولیه که بتونم سایت رو روی سیستمم بالا بیارم
شما جوملا رو نصب کردید؟
2.5رو دانلود کردم ولی نمیدونم چطور نصبش کنم
به شما پیشنهاد می کنم جوملا 3 را از سایت جوملا دانلود کنید و با یک جستجو در اینترنت آموزش نصب جوملا 3 را پیدا کنید.
بعد از نصب با جوملا، کمی باهاش کار کنید تا مفاهیم رو یاد بگیرد اگه جایی مشکل داشتید توی انجمن جستجو کنی اگر پاسخ خودتون رو پیدا نکردید، بعدش سوال کنید.
البته بی ادبی نباشه شما نباید چنین سوال کلی بپرسید.
تشکر یادتون نره!![]()
ویرایش توسط mediawiki : 01-13-2016 در ساعت 12:12 PM
اصولآ دلیل ایجاد چنین انجمن هائی بی نیازی عضو شونده به خارج از انجمن هست و اینکه بتونه جواب سولاتشو کامل دریافت کنه به نحوی که دچار سردرگمی نشه. اینکه شما میفرمائید که من نباید همچین سوالی رو بپرسم جای تعجب داره.
و کسیکه فقط نام جوملارو شنیده و برای اولین بار میخاد که ازش استفاده کنه احتیاج به یک سری اطلاعات اولیه خلاصه داره تا زمینه استفاده براش بوجود بیاد.
با این حال از پاسختون ممنونم.
سلام
ضمن خوش آمد به شما دوست عزیز
می تونید از نرم افزارهای زیر بصورت لوکال استفاده کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هم میتونه کمک مفیدی برای شما باشه
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)