تشکر دوست عزیز،فقط اون مشکل بالا و پایین رفتن رو چطور میشه رفع کرد وقتی روی بعدی و پایان می بریم موس رو یکم صفحه بالا و پایین میاد؟
برای صفحه تماس با ما هم این مشکل رو با استایلی که دادید مرتب شد روی label اعمال کردم اما باز هاور بالا و پایین میره؟!

تشکر دوست عزیز،فقط اون مشکل بالا و پایین رفتن رو چطور میشه رفع کرد وقتی روی بعدی و پایان می بریم موس رو یکم صفحه بالا و پایین میاد؟
برای صفحه تماس با ما هم این مشکل رو با استایلی که دادید مرتب شد روی label اعمال کردم اما باز هاور بالا و پایین میره؟!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با عرض پوزش این قالب و فریم ورک آن در کل مشکلات زیادی دارد به نظر بنده از محصولات رایگان Joomlart استفاده کنید.
برای نمونه از قالب [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده کنید. البته به علت استفاده غیر قانونی بسیار زیاد ایرانیان از قالب های تجاری این شرکت، ورود کاربرانی که با آیپی ایران اقدام به ورود به سایت Joomlart می کنند، وجود ندارد.
سلامنوشته اصلی توسط mediawiki [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بدلیل عدم عضویت ایران در پیگیری آیپی مهاجمین و هکرها و عدم عضویت در کپیرایت این موضوع اعمال شده. حملات زیادی از سوی آیپیهای ایران به این سایت بوده است و به این دلیل آیپی ایران بلاک شده است! (این جواب رو در پاسخ به من اعلام کرده اند!)
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)