سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: بهترین راه حل برای ایجاد سایت های چند زبانه؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 4 بار در 4 ارسال

بهترین راه حل برای ایجاد سایت های چند زبانه؟

سلام
    قصد راه اندازی یک وب سایت چند زبانه را برای یک شرکت دارم لطفا هر نوع پیشنهادی که به نظرتان می رسد بفرمایید برای بهتر شدن سئو و اصولی کار کردن
    مثلا هر زبان را روی یک ساب دامین بالا بیارم و از صفحه اصلی سایت به سه زبان لینک بدهیم یا هر سه تا روی دامین اصلی؟
    ممنون می شوم تجربیات خودتون را در اختیار من قرار دهید

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 214 بار در 188 ارسال
    اگر قادر به پرداخت هزینه به سازندگان قالب های تجاری هستید، محصولات شرکت هایی همچون RocketTheme و Joomlart عالی هستند. در صورتی که امکان پرداخت هزینه برای شما وجود ندارد حتماً از قالب های رایگان استفاده کنید و توجه کنید قالب های تجاری فقط از سازندگان اصلی آنها بخرید تا از پشتیبانی آنها برخوردار شوید.
    سئو مفهومی گسترده است و همچنین موارد متعددی در بر می گیرد و این مکان جای بحث آن نیست.
    در مورد وبسایت چند زبانه بسته به اینکه مهارت شما در جوملا چقدر است می توانید به جای چند ساب دامین از یک دامنه استفاده کنید.
    ویرایش توسط mediawiki : 01-21-2016 در ساعت 09:58 AM

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط jahan654 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    سلام
    قصد راه اندازی یک وب سایت چند زبانه را برای یک شرکت دارم لطفا هر نوع پیشنهادی که به نظرتان می رسد بفرمایید برای بهتر شدن سئو و اصولی کار کردن
    مثلا هر زبان را روی یک ساب دامین بالا بیارم و از صفحه اصلی سایت به سه زبان لینک بدهیم یا هر سه تا روی دامین اصلی؟
    ممنون می شوم تجربیات خودتون را در اختیار من قرار دهید
    سلام
    برای این منظور اگر دامنه شما .com است بهتر است که همه سایتهای خودتون رو روی این دامنه داشته باشید و برای هر زبان یک پوشه/تگ داشته باشید. (زبان اصلی سایت البته با همان آدرس اصلی باز شود و بدون تگ/پوشه باشد)

اگر سایت شما قرار هست مطالب و سایت مپی متفاوت داشته باشد بهتر است که روی هر دامنه برای هر کشور و یا زبان جداگانه طراحی شود. مثلاً انگلیسی uk و و فارسی ir و ترکی tr و عربی iq و ... !
    اگر قرار بر این هست که هر زبان عیناً ترجمه یک محتوا را داشته باشد بهتر است روی یک دامنه کار کنید.

و هزاران اگر دیگر!

شرایط شما وابسطه به انتخاب شما خواهد بود.

برای پرداخت های ارزی هم اگر کمک لازم داشته باشید میتونم بهتون در این امر کمک کنم.

موفق باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)