مرسی ممنون از انتفاد شما media wiki اتفاقا سر ماژول راکت خیلی گشتم و به نتیجه ای نرسیدم و تو خیلی فاروم ها کامنت کردم اما حل نشد و تصمیم گرفتم از تجربه شما استفاده کنم و با جوملا سه دوباره شروع کنم مرسی از کمک ببخشید که اذیتتون کردم

مرسی ممنون از انتفاد شما media wiki اتفاقا سر ماژول راکت خیلی گشتم و به نتیجه ای نرسیدم و تو خیلی فاروم ها کامنت کردم اما حل نشد و تصمیم گرفتم از تجربه شما استفاده کنم و با جوملا سه دوباره شروع کنم مرسی از کمک ببخشید که اذیتتون کردم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلامنوشته اصلی توسط yaser67 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز مشکل شما به خاطر هاستتون هستش! که ظاهراً خودتون مدیر هاست هستید و نمیدونید چطور میشه مشکل رو برطرف کرد و جوابها را در این رابطه faled میکنید! و انتظار به معجزه دارید
استفاده از نسخه 2.5 به هیچ وجه توسط افراد تازه کار جوملا پیشنهاد نمیشود. چرا که امنیت این سیستم دیگر پشتیبانی نمیشود و باید پچ های ارائه شده را نصب کنید که ممکن است توسط افراد تازه کار انجام نشود و ... !
استفاده از نسخه آخر در صورتی که استیبل نباشد کار درستی نیست. از طرفی اگر کامپوننتهای جوملا 2.5 ای هست که باید استفاده کنید و آن کامپوننت برای نسخه 3.4 تهیه نشده تنها دلیل منطقی استفاده از جوملا 2.5 هست.
تفاوت 2.5 و 3.4 بیشتر در اینترفیس هست و کار کردن آن دقیقاً مانند نسخه 2.5 و یا حتی قبلتر هست!
کامپوننت نویسی برای جوملا 3.4 همانطور که اگر شما برنامه نویس باشید میتوانید از api.joomla.org استفاده کنید و نگران نباشید! ضمن اینکه داکیومنتهای سایت جوملا انقدر کامل مطرح کرده اند که برای فردی با تجربه برنامه نویسی محیطی مناسب را ایجاد خواهند کرد.
من پیشنهاد میکنم بیشتر تمرکز کنید
موفق باشید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)