-
مشکل در آپلود فایل های با حجم بیشتر از 2 مگابایت در نصب افزونه ها در جوملا 3.4.8
سلام
من یه مشکل با آپلود فایل های بیش از 2 مگ دارم. فایل php.ini رو هم هرچی گشتم تو سی پنل پیدا نکردم. تو قسمت مشخصات php هاست هم نگاه کردم حجم حداکثر رو 30 مگ هست ولی نمیدونم چرا نمیتونه بیش از 2 مگ رو اپلود کنه.
عکس مشخصات php رو هم گذاشتم . خودتون قضاوت کنید.
ضمنا فایل php.ini رو خودمون میتونیم یه فایلی بسازیم بزاریم تو روت ؟ اگه میشه و جواب میده کدهای مربوطه اش چیه ؟
[I
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-25-2016 07:06 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
به پشتیبانی هاست خودتان تیکت بزنید.
ویرایش توسط mediawiki : 01-25-2016 در ساعت 09:45 PM
-
کاربر مقابل از mediawiki عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
به پشتیبانی هاست تیکت زدم اونا گفتن این کد رو داخل .htaccess خود قرار بده . منم همون کارو کردم بازم مشکل حل نشد . ببینم این کد رو همینطوری داخل htaccess قرار بدیم ، بدون هیچ پسوند یا پیشوند دیگر؟
php_value upload_max_filesize 100M
php_value post_max_size 100M
php_value max_execution_time 300
php_value max_input_time 300
-
-
اگر همین کار را کرده باشید، و مشکل شما حل نشد نشانه این هست که هاست شما اجازه تغییر php.ini را به شما نمی دهد، شما همین پیغامی که برای من ارسال کردید را به پشتیبانی هاست خودتان بفرستید.
-
-
همین کارو کردم به پشتیبانی تیکت زدم حالا ببینیم چی میشه . راستی یه سوال این کد رو همینجوری باید تو فایل htaccess قرار میدادم ؟ و اینکه در انتهای فایل یا وسط فایل ؟ یا بصورت اصول برنامه نویسی php . شکل ها در زیر
شکل 1

شکل 2

شکل 1 فرمت صحیحش هست یا شکل 2؟ و اینکه این کد رو انتها یا وسط فایل htaccess قرار بدیم تفاوتی با هم داره یا نه ؟
با تشکر
-
-
باید به صورت زیر بذارید:
کد:
php_value upload_max_filesize 100M
php_value post_max_size 100M
php_value max_execution_time 300
php_value max_input_time 300
هر جای فایل بذارید مشکلی ندارد اما ... فعلاً ادامهی اما ادامه نمی دم تا سردرگم نشید.
فایل .htaccess مربوط به وب سرور آپاچی است.
ویرایش توسط mediawiki : 01-26-2016 در ساعت 09:23 AM
-
-
توصیه من به شما این است، اگر کار با جوملا را شروع کردید همین مقدار کافی است، زیرا افزایش حجم آپلود مساوی افزایش توانایی بالقوه برای خرابکاری است. اگر شما می خواهید فایل حجیمی را آپلود کنید از پروتکل های دیگر مثل FTP یا SFTP با نرم افزاهای FileZilla یا WinSCP استفاده کنید.
-
-
آخه مشکل اینه که وقتی فایل رو حالا چه از طریق سی پنل یا اف تی پی آپلود میکنم . موقع نصب افزونه ها، نصب از پوشه رو که میزنم بازم خطا میده و نصب نمیکنه
-
-
-
-
یک موضوع جدید با عنوان "نصب افزونه در جوملا با استفاده از نصب از پوشه" درست کنید تا پاسخ بدهم!
ویرایش توسط mediawiki : 01-26-2016 در ساعت 10:58 AM
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)