سلام
من یک ماژول نمایش اخبار می خواستم مثل این : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنونم

سلام
من یک ماژول نمایش اخبار می خواستم مثل این : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنونم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دقیقاً کدام بخش مدنظر شماست؟
همون اخبار وسط صفحه که به همرا عکس و خلاصه ای از خبر هست
ممنون
اولاً سایت تابناک از دروپال استفاده می کند، دوماً اصلاً به ماژول خاصی نیاز ندارید این ویژگی در خود جوملا وجود دارد شما از کدام نسخه جوملا استفاده میکنید؟
با سلام
نسخه جوملا 3.3 است میشه لطفا راهنمایی کنید چطور در جوملا از این امکانات استفاده کنم
از صفر شروع می کنیم!
یک مجموعه به نام اخبار ذخیره کنید و خارج شوید > یک مقاله با عنوان خبر و یک متن نسبتاً مناسب (از لحاظ اندازه خبر) بسازید و یک بخش کوچیکی از اول خبر با دکمه ادامه مطلب از بقیه مطالب جدا کنید و مجموعه اخبار رو به آن نسبت بدهید و در قسمت تصاویر و لینک بروید در قسمت تصویر اولین نوشته بروی گزینه اننتخاب کلیک کنید و تصاویر موردنظر برای این خبر به آپلود و درج کنید، سپس مقاله را ذخیره کنید و خارج شوید. > حالا برید یک منو بسازید و اسمش رو بذارید اخبار و در نوع آیتم منو روی دکمه انتخاب کلیک کنید، حالا در پنجره باز شده برای شما از قسمت مطالب، مجموعه بلاگ را انتخاب کنید، سپس شما باید از گزینه انتخاب مجموعه ، مجموعهی اخبار رو انتخاب کنید، و دکمه ذخیره رو بزنید و خارج شوید.
بقیهاش اینه که برید آن منو را ببینید!![]()
ویرایش توسط mediawiki : 01-26-2016 در ساعت 11:00 AM
سلام
ممنون از توضیحات تون ،ساخت این مجموعه اخبار را میدونم فقط نمیدانم چطور در صفحه اول سایت به نمایش گذارم ممنون میشوم راهنمایی فرمایید.
شما باید تمام مراحل گقته شده را طی کنید، در قسمت آخر منوی که شما درست کردید را باید پیش فرض قرار بدهید، البته راه های دیگر غیر از روش بالا وجود دارد که باید عملیاتی نشان داده شود.
میتونید از latest news استفاده کنید
علاقه مندی ها (Bookmarks)