صبر کنید اشکم درواومد اینجا چرا اتچ نداره؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

صبر کنید اشکم درواومد اینجا چرا اتچ نداره؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
شما فایل های خودتان را از جایی کپی کرده بودید، یا کار خاصی کرده بودید، مشکل در پوشه cache هست، اگر پوشه Cache قدیمی خودتان را دارید، آن را با پوشه cache کنونی خودتان عوض کنید.
نه دیگر وجدانا مشکل همین است هاست بک آپ رو ریستور کرد وقتی این کارو کرد فایل کش نبود الان همون هچل شده لایبراری و اینکلود هم عوض کردم بازم نشد
مشکلی نیست، ان شاء الله حل خواهدشد، متاسفانه به ادبیات نادرست شما مطئمن نشدم که جواب سوال من را دقیق داده اید یا نه، پس جواب سوال زیر به صورت بله یا خیر بگویید.
پوشه کش شما، پوشه کش قدیمی شما نیست و در انتقال یا بازگردانی سایت خودتان، پوشه کش شما بازگردانی یا انتقال داده نشده است؟
خیر! بازگردانی نشده است.
شما محتویات داخل plugins/system را با محتویات فایل جوملا اصلی متناظر با همین آدرس عوض کنید.
بازم مشکل حل نشد ببنید توی پلاگین هام کلی پلاگین دیگر هم هست اونا رو هم پاک کنم ؟چون مقایسه که کردم کلی پلاگین اضافه تر نسبت به خود جوملا داره....
من مشترک ها رو دوباره همون چیزی که گفتید جابه جا کردم اما درست نشد الان ارور صرفا روی plugins/system/shlib/shlib.php on line 65 هست
شما به phpmyadmin خودتان بروید و طبق شکل زیر اول check all را بزنید و بعدش گزینه Optimize table را انتخاب کنید و با کلید Go اجرا کنید.
انجام دادم اما هنوز حل نشده
حالا با گزینه Repair table امتحان کنید!
علاقه مندی ها (Bookmarks)