باسلام من بک آپ سایت رو برگردوندم یعنی ادمین سرور هاستم برگردوند اما سایتم دیگه بالا نمیاد و ارور 500 میده
با پرسش و اینها هاست گفت مشکل از اینه
PHP Fatal error: Class 'JCache' not found in /home/madaramo/public_html/libraries/joomla
چطوری رفعش کنم؟

باسلام من بک آپ سایت رو برگردوندم یعنی ادمین سرور هاستم برگردوند اما سایتم دیگه بالا نمیاد و ارور 500 میده
با پرسش و اینها هاست گفت مشکل از اینه
PHP Fatal error: Class 'JCache' not found in /home/madaramo/public_html/libraries/joomla
چطوری رفعش کنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
به مدیریت سایت خودتان دسترسی دارید؟
آدرس سایت خودتان را هم برای ما ارسال کنید!![]()
سلام نه به مدیریت دسترسی ندارم
madaamooz.ir
شما طبق آموزش [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] عمل کنید و ما را مطلع کنید!
شما مطمئن هستید آدرس سایت بالا را ثبت کردید؟ سایت با آدرس بالا اصلاً ثبت نشده است!
ویرایش توسط mediawiki : 01-28-2016 در ساعت 11:54 AM
Fatal error: Class 'JCache' not found in /home/madaramo/public_html/libraries/joomla/factory.php on line 286
بفرمایید می تونید نگاه کنید
madaramooz.ir
البته مثل اینکه فایل کش نداشت یکی ورداشتم آپلود کردم منتهی این بار این ارور رو داد"
Fatal error: Class 'ShlCache_Manager' not found in /home/madaramo/public_html/plugins/system/shlib/shlib.php on line 65
شما ببیند چنین مسیر و فایلهای در سایت شما وجود دارد:
کد:/libraries/joomla/cache/cache.php
خب شما باید طبق نسخه جوملای خودتان، آخرین نسخه پایدار آن را از سایت جوملا دانلود کنید، سپس دو پوشه "includes" و "libraries" از جوملا دانلود کرده را به هاست خودتان آپلود کنید.
اوه شما همون هستید که ...، وای خدای من یک ماه بیشتر سایت راه اندازی نکردید چقدر مشکلات برای شما به وجود می آید!![]()
ویرایش توسط mediawiki : 01-28-2016 در ساعت 12:16 PM
این کارو کردم حل نشد
میدونی چیه، مشکل شما شبیه یک سوزن توی انبار کاه هست، باید با سرعت عمل بالاتر با من همراه بشید تا با یک آهنربا بتونیم اون رو پیدا کنیم.
خب اولین کار باید بکنید این هست که فایل error در پوشه log خودتان را خیلی مرتب و تمیز برای ما ارسال کنید! (سریع و با عکس العمل بالا)
ویرایش توسط mediawiki : 01-28-2016 در ساعت 12:29 PM
علاقه مندی ها (Bookmarks)