-
ساخت فروشگاه دانلود پس از پرداخت
دوستان سلام. یه سوال داشتم نمی دونم جوملا این امکان رو داره یا نه اما فکر کنم ورد پرس داشته باشه
اینکه مجصولات دانلودی رو داشته باشیم با لینک دانلود بعد از اینکه پرداخت کردیم لینک دانلود به مشتری نمایش داده بشه. حالا اگه لینک ها عوض بشن بهتره. اما سیستم فروشگاهی دانلود پس از پرداخت رو میخوام.
کسی هست که کمک کنه بهم؟
که امنیت بالایی هم داشته باشه کسی نتونه این چیزهایی که الان میگن هک پرداخت ها رو توی کانال ها و جوامع مجازی پر کردن و می فروشن هم هک کنه سایت رو.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-29-2016 05:03 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
امنیت یک موضوع نسبی هست.
برای مورد شما، افزونه های زیادی هست. در jed جستجو کنید.
یا علی
-
-
دوستان با سلام.
ببخشید کسی می تونه یه کمک کامل و جامع به من بکنه؟
چندتا سوال دارم
1. چطور می تونم سایت جوملا رو جوری درست کنم که فایلی رو برای دانلود بذاریم اما برای دانلود باید اول پرداخت انجام بده بعد از درگاه بانکی (مثلا زرین پال) برگشت توی سایت لینک دانلود رو بهش بده و یا اینکه واسش ایمیل کنه
2. از چه قسمتی در مدیریت می تونم فیسبوک توییتر و بقیه راه های ارتباطی عوض کنم و آدرس های دلخواه خودم رو بذارم؟ (در قسمت بالای سایت زیر جستجو)
3. بقیه افراد امکان ثبت نام در سایت دارن و یا اینکه بتونیم کاربران رو به وضعیت های ویژه در بیاریم که مثلا یه سری مطالب فقط برای اون افراد قابل نمایش باشه؟
4. امکان نمایش مثلا ده مطلب آخر ارسالی در انجمن رو داخل خود سایت نشون داد؟
5. تبلیغات داخل سایت که ماله خود جوملا و رنک بازار هست رو جطور می تونم حذف کنم یا تغییر بدم؟
6. امکانات درخواستی 1 و 3 اصلا با جوملا میتونیم انجام بدیم؟ اگر نه چه چیزی بهترین کمک رو میتونه بهم بکنه؟
ممنون میشم اگه کامل جواب بدین
-
-
سلام دوست عزیزم، با توجه سوالات شما متوجه شدم کار با جوملا را تازه شروع نمودید، می خواستم بدانم که هدف یا اهداف شما از راه اندازی سایت خودتان با جوملا چیست؟ (برای مثال قصد راه انداخت فروشگاه دارید یا خیر)
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)