-
کند باز کردن صفحه اصلی سایت و لینک های درون صفحه اصلی
با سلام
کسی میتونه مشکل بنده را حل کنه بنده قاب چرتکه را نصب کردم و در حال طراحی آن می باشم
ولیکن صفحه اصلی سایت بسیار کند باز میشود و لینک های درون صفحه اصلی از اون بدتر و بعد از 7 8 بار رفرش دادن باز می شود
در صورتی که در قسمت ادمین صفحات بسیار سریع و خوب باز می شوند
ارور باز نشدن صفحه ها Content Encoding Error می باشد
کسی می داند این مشکل چگونه رفع می شود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون میشم کمکم کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-27-2016 08:56 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
کمبود منابع سیستم، استفاده بیش از حد از افزونه های جانبی، عدم پیکربندی مناسب فایل .htaccess و موارد دیگر از مشکلات اصلی شما می باشد. اگر بخواهیم درباره همهی این موارد صحبت کنیم وقت زیادی را نیاز است، در پایان به شما عرض کنم که مشکل اصلی از طراحی ساختاری بسیار ضعیف قالب شما می باشد.
-
-
با سلام
دوست عزیز بنده مشکل سرعت را با خاموش کردن GZIP روی سایت حل کردم و سرعت ایده عال شد ولیکن ارور زیر در پایین صفحات ایجاد شد
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator to inform of the time the error occurred and of anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Web Server at technoelectric.ir
پیشنهاد و راه حل شما برای رفع این مشکل چی می باشد؟
-
-
جای تعجب است که با خاموش کردن GZIP مشکل شما حل شده است، البته بعید می دانم حل شده باشد چون هنوز سرعت بارگذاری سایت شما کم است.
برای سوال دوم شما باید محتویات error.php در پوشه log برای ما مشخص شود تا بتوانیم راه حل مناسب به شما بدهیم.
-
-
خب طی بررسی دیدم که سرور شما که از کمپانی OVH خریداری کردید، از وب سرور nginx بهره می برد، از این رو جای هیچ مشکلی نیست، شما باید ماژول [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] توسعه داده شده توسط گوگل برای وب سرور خودتان استفاده کنید.
ویرایش توسط mediawiki : 01-27-2016 در ساعت 01:28 PM
-
کاربر مقابل از mediawiki عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با سلام
باید page speed رو دانلود کنم بعد آپ کنم نصب کنمش؟
بعد مورد دیگه اینکه فایل لاگ ارور را گرفتم ولی اینجا امکان ارسالش نیست نمیدونم چرا
-
-
آیا از طریق ssh می توانید به سرور متصل شوید یا از هاست بدون دسترسی ssh استفاده می کنید؟
-
-
از هاست بدون دسترسی ssh استفاده می کنم
-
-
شما نمی توانید چنین کاری را انجام دهید، زیرا نیاز به دسترسی بالاتر دارید. البته شاید بروی سرور شما از قبل توسط هاستیگ شما نصب شده است، پس از پرس و جو از پشتیبانی هاستینگ خودتان ببینید که این ماژول فعال هست یا نه، در صورت مثبت بودن از کدهای زیر در فایل .htaccess خودتان استفاده کنید:
کد:
<IfModule pagespeed_module> ModPagespeed on ModPagespeedEnableFilters extend_cache</IfModule>
خب حیفم اومد که این کدها را برای شما بگم، ولی پشیمون شدم و خواستم که مشکل شما حل بشه، پس دوست خوبم لطفاً کدهای زیر را در فایل .htaccess بزار و دوباره بررسی کن ببین نظرت چیه؟
کد:
<IfModule mod_expires.c>
ExpiresActive On
ExpiresByType image/jpg "access 1 year"
ExpiresByType image/jpeg "access 1 year"
ExpiresByType image/gif "access 1 year"
ExpiresByType image/png "access 1 year"
ExpiresByType text/css "access 1 month"
ExpiresByType text/html "access 1 month"
ExpiresByType application/pdf "access 1 month"
ExpiresByType text/x-javascript "access 1 month"
ExpiresByType application/x-shockwave-flash "access 1 month"
ExpiresByType image/x-icon "access 1 year"
ExpiresDefault "access 1 month"
</IfModule>
ویرایش توسط mediawiki : 01-27-2016 در ساعت 02:30 PM
-
-
اینکارو کردم و درون فایل قرار دادم
اگه زحمت بکشید و یه نگاهی به سایت بندازید و این ارور را دلیشو بگید ممنون میشم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با تشکر
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)