-
راهنمایی نمایش مطالب
سلام دوستان من روی سایتم یه سری عکس دارم ( شمارنده = اعداد 1 تا 10 رو با عکس تو فتوشاپ درست کردم گنار هم توی یک ماژول نمایش دادم ) اما بایتسی اینا با کلیک روشون هرکدوم اطلاعات جدایی رو نمایش بده
من این کارو چطورب بایتسی انجام بدم که نیازی به ایجار منو نداشته یاشم و بخام لینک منو رو پشت اینا بذارم
میخام ی سری مطالب باشه که اصلا تو منو ها هم نیس ولی با کلیک روی اینا نمایش داده بشه . افزونه ی k2 رو هم دارم اما این نوع اتباط رو نمیرونم چطوری ایجار کنم
ممنونم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-30-2016 09:16 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
اگر درست متوجه شده باشم، این لینک می تونه به شما کمک کنه:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
-
-
سلام ممنون از شما
اما نه متاسفانه این نیس
ببیند یه نوار توی سایت قرار میگیره که قراره ار ماه اول تا ماه اخر یه رویداد رو نشون بده . من این نوار رو به صورت عکس درست کردم . اینجوری فرض کنید ک 1 2 3 4 5 6 7 8 9 هر کدوم از اعداد نوشته شده یه عکسو کاربر با کلیک روی هر کدوم از عکسا یه مطلب براش باز میشه و میبینه مطالبو .
اما تا اونحا که من فهمیدم در حوملا بایستی یه منو باشه مطلب بهش اختصاص داده بشه بعد لینک اون منو پشت این عکسا قرار بکیره که کاربر وفتی رو 1 کلیک کرد در وافغ اون منو باز میشه . اما من این کارو نباید بکنم برای اینکه این اطلاعات اصلن نباید تو منو باشه باید فقط همین نوار باشه
-
-
سایت دوست خویم، مهدی رو [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ببین منظورت اینه؟
-
-
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)