به مدیریت سایت > افزونه ها > قالب ها > قالب jm_chortkeh بروید و گزینه ها قالب مودنظر خودتان موشکافی کنید.نوشته اصلی توسط technoelectric [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
![]()

به مدیریت سایت > افزونه ها > قالب ها > قالب jm_chortkeh بروید و گزینه ها قالب مودنظر خودتان موشکافی کنید.نوشته اصلی توسط technoelectric [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
موشکافی کردم ولی تو کدوم فایل css هست!؟نوشته اصلی توسط mediawiki [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلامنوشته اصلی توسط technoelectric [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر JCH فعال باشه نمی شه. اگر هم روشن نباشه، بازم ممکنه نشه.
در قالب های جدید، CSS مرتب از فایل های اصلی ساخته می شه، فایلی که در Firebug می بینید، فایل مبنا نیست.
یا علی
خوب پس چجوری میتونم قطعه کدشو پیدا کنم و درستش کنم پس؟نوشته اصلی توسط علیرضا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلامنوشته اصلی توسط technoelectric [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در بالا خدمتتان عرض شد، شما باید با بررسی قالب خود و مطالعه مستندات فریم ورک آن (اگر از فریم ورک استفاده می کند) کد css را جانمایی کنید.
مثل این است که به شما می گوییم مشکل از پیستون است و باید تعویض شود، هر ماشین قلق خودش برای تعویض را دارد، ماشین که دست ما نیست که تعمیرش کنیم!
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)