سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14

موضوع: مشکل در بک آپ گیری و ریستور کردن پایگاه داده و کل سایت در لوکال هاست و لایو هاست

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

Question مشکل در بک آپ گیری و ریستور کردن پایگاه داده و کل سایت در لوکال هاست و لایو هاست

بچه این لوکال هاست و لایو هاست منو کشته!!!!!!!! به دادم برسید.

وقتی از پایگاه داده یا کل پوشه های جوملا در هاست لایو بک آپ میگیرم و به لوکال میبرم ، لوکال اصلا جداول پایگاه داده رو ایمپورت نمیکنه و فقط اسم پایگاه داده رو ایمپورت میکنه، وقتی هم بخوام پایگاه داده لوکال رو به هاست لایو انتقال بدم انتقال داده میشه ولی یوزرهای پایگاه داده انتقال داده نمیشه و جوملا با پایگاه داده به مشکل برمیخوره و کلا نمیتونم وارد جوملا بشم.

حالا یه سوال اساسی دارم خواهشا جواب بدید:

من به اینترنت پرسرعت تقریبا دسترسی دارم ولی خودتون خوب میدونید که اینترنت ایران حتی فوق پر سرعت هم باشه باز هم فقط اسمیه و در عمل حتی با سرعت 10مگ هم که کار کردم بازم خیلی پایینه و میمیره!!! برای اینکه سرعت طراحی سایت رو بالا ببرم میخوام تو لوکال طراحی کنم از صفر و وقتی به 100 رسوندمش بعد کل سایت رو به هاست لایو منتقل کنم . ولی با تست های اولیه که در هر دو هاست لوکال و لایو انجام دادم ریستور کردن و انتقال هر دو مزخرفه و پایگاههای داده رو نمیخونن. ترسم اینه تمام زحمتمو بزارم سایتو طراحی کنم و در نهایت موقع انتقال به مشکل بربخورم و کل زحمات به هدر بره!

حالا
    سوال1 - اینه با همین سرعت مردنی اینترنت یه جوری کنار بیام و سایت رو تو لایو طراحی کنم یا روش بهتر و تضمین شده ای سراغ دارین که سایت رو تو لوکال طراحی کنم؟

ضمنا من تمام روشهای گفته شده در دانشنامه جوملا و سایت های دیگر رو درباره ی انتقال سایت از لوکال به هاست لایو و غیره رو امتحان کردم ولی نتیجه ای نگرفتم.

و اما یه سوال بسیار اساسی آخرم اینه که من کلا در امر بک آپ گیری و انتقال گیج شدم. آخه 10 جور ما بک آپ گیری داریم. لطفا منو راهنمایی کنید و مفهوم این روش ها رابگید.

روش اول : وقتی از داخل سی پنل مثلا از پایگاه داده بک آپ میگیریم یا مثلا کل سایت رو بک آپ میگیریم.

روش دوم : وقتی از داخل جوملا با کامپوننت Akeeba backup از کل سایت بک آپ میگیریم.

سوال 2 - حالا ریستور کردن روش اول مشخصه از همون جایی که بک آپ گرفتیم میتونیم ریستورش هم بکنیم. ولی در روش دوم که بک آپ گرفتیم (از داخل جوملا با افزونه آکیبا) مثلا از کل سایت چجوری میتونیم اینو ریستورش کنیم و کجا باید ریستورش کنیم و اساسا تفاوت این روش دوم با روش اول چیه ؟

یعنی ما اگه بخواییم از کل سایت (یا پایگاه داده ) بک آپ بگیریم باید از جوملا استفاده کنیم یا از داخل خود سی پنل و چرا ؟

ببخشین شاهنامه شد . ولی این سوالات منو کلا گیج کرده . لطفا راهنمایی کنید

با تشکر

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 214 بار در 188 ارسال
    اوصیکم بتقوی الله
    لطفاً عرایض قبلی بنده را [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مطالعه کنید.

4. کاربر مقابل از mediawiki عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فقط برای شما:
    1. شما در لوکال طراحی کنید و انتقال آن به هاست مشکلی ایجاد نمی کند.
    2. بک آپ برای سایت هایی که از زبان PHP استفاده می کنند، عبارتست از پشتیبان گرفتن از MySQL ، فایل های و پوشه ها.
    3. گرفتن بک آپ به طور مستقیم ارجحیت بیشتری بر گرفتن بک آپ با ابزار ثالث دارد. (اولین گزینه پس از طریق ترمینال و با استفاده از پروتکل SSH، دوم گزینه گرفتن بک آپ فایل ها از طریق پروتکل های FTP، SFTP با استفاده از FileZilla و گرفتن بک آپ از MySQL با استفاده از phpMyadmin، سوم گزینه از طریق کنترل پنل و چهارم گزینه افزونه و نرم افزارهای جانبی)
    4. گزینه دوم برای شما مناسب است، بدین صورت که هم می توانید از طریق آن پشتیان بگیرد و هم بازگردانی کنید.
    5. انتقال فایل از لوکال به هاست مشکلی ایجاد نمیکند ولی گاهی اوقات در مواقع درون ریزی دیتابیس لوکال به هاست به علت منابع محدود (استفاده از هاست ضعیف) نتوانید ایمپورت کنید در این مواقع باید از یک تکنیک بامزه استفاده کنید.
    سوالی بود درخدمتیم
    ویرایش توسط mediawiki : 02-04-2016 در ساعت 01:52 PM

6. کاربر مقابل از mediawiki عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حالا این تکنیک بامزه چیه ؟

البته در موارد قبلی به شما گفتم که به علت منابع محدود فایل بک آپ شما از دیتابیس ممکن است سالم نباشد!
    با فرض اینکه فایل پشتیبانی که دارید سالم و بدون نقض هست، و در هنگامی که پشتیبان خودتان را گرفته بودید مشکلی پیش نیامده است من این تکنیک را برای شما عرض خواهم کرد.
    1. از هر طریقی (کنترل پنل، ترمینال یا phpmyadmin) که می توانید در MySQL خودتان یک دیتابیس درست کنید و مشخصات دیتابی مورد نظر خودتان را به خاطر بسپارید.
    2. ابتدا به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بروید و آخرین نسخه اسکریپت BigDump که به صورت فایل فشرده هست را از نوار کنار سایت دانلود کنید.
    3. فایلی دانلود نموده اید به صورت ZIP هست، که شما باید آن را از حالت فشرده خارج کنید.
    4. فایل bigdump.php را با استفاده از ویرایشگر مناسب مثل Notepad++ باز کنید. (از Notepad ویندوز استفاده نکنید)
    5. شما باید عبارت های زیر
      کد:
      $db_name = ''; $db_username = ''; $db_password = '';
      را در فایل پیدا کنید.
    6. شما باید مطابق با اطلاعات دیتابیس خودتان در مرحله 1 درست کردید در بین کاراکترهای " " معادل های خودتان را قرار دهید و پس از اینکار فایل را ذخیره کنید.
    7. حالا شما باید این اسکریپت را از به داخل بخشی از هاست خودتان آپلود کنید طوری که بتوان آنرا از طریق مرورگر باز کرد، برای مثال در پوشه اصلی هاست خودتان آپلود کنید و سپس به آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] از طریق مرورگر بروید.
    8. پس رفتن به مسیر اسکریپت شما با تصویر زیر مواجه می شوید:

ابتدا از طریق گزینه Choose File ، نسخه پشتیبان دیتابیس که قبلاً داشتید را از درون کامپیوتر شخصی خودتان انتخاب کنید. سپس بروی کلید upload کلیک کنید، پس از اینکه آپلود تمام شد گزینه Strat Import برای شما نمایان می شود، حالا شما باید بروی آن یعنی Strat Import کلیک کنید تا مرحله دورن ریزی دیتابیس صورت گیرد.
    9. در این مرحله شما منتظر بمانید تا عملیات درون ریزی دیتابیی کامل شود (تصویر زیر)

10. پس تکمیل فرآیند شما باید با تصویر زیر که حاوی پیغام موفقیت در ارسال درون ریزی هست مواجه شوید

11. اکنون کار شما تمام شد و فقط برای حفظ مسائل امنیتی سایت خودتان این اسکریپت را حذف کنید تا دسترسی به آن وجود نداشته باشد.

موفق و پاینده باشید.
    ویرایش توسط mediawiki : 02-04-2016 در ساعت 07:31 PM

9. کاربر مقابل از mediawiki عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ایرادات زیر که در مقاله بالای بنده وجود دارد، را به علت عدم حق ویرایش مطالب برای بنده پذیرا باشید.
    دیتابی > دیتابیس
    " " > ' '
    همچنین فایل آپلود شده دیتابیس را در مرحله آخر برای حفط مسائل امنیتی حذف نمایید (که معمولاً در پوشه ای که اسکریپت وجود دارد آپلود شده است).
    ویرایش توسط mediawiki : 02-04-2016 در ساعت 07:49 PM

11. کاربر مقابل از mediawiki عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

سلام این مشکل رو من در انجمن جوملا انگلیسی هم مطرح کردم. اونجا هم به من چنین پاسخی مطرح کردن:

گفتن این مشکل درباره ی جدول نوع MyIsam است. دیتابیس لایو شما از این نوع استفاده میکنه، اما شاید محیط لوکال شما با آن کانفیگ نمیشه .

البته این مطلب درسته چون من موقع نصب جوملا 3.4.8 در مرحله 3 به مشکل برخورده بودم که شما گفتید در mysql در تمامی عبارات "ENGINE=InnoDB" را به MyIsam تغییر بدم. و منم همین کارو کردم و مشکل حل شد و جوملا نصب شد.

حالا به نظرت داخل جوملا میشه دوباره این جداول رو به نوع InnoDB تغییر داد. (با توجه به اینکه دیگر پوشه INstalation حذف شده و دیگر پوشه sql هم نیست که بشه تغییرش داد.

آیا راهکار دیگه هست که بشه تغییر داد. البته میدونم بالا به طور مفصل توضیح دادی با استفاده از اسکریپت ، ولی بدون اسکریپت چطور؟

متوجه منظور شما نشدم، لطفاً لینک پاسخ به شما در انجمن جوملا را بگذارید.

سلام لینک انجمن رو گذاشتم.

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

تازه کار هستید یا نه؟
    خب من روشی میگم که شما به مشکل بر نخورید، ابتدا به phpmyadmin بروید و به دیتابیس جوملا بروید، خب باید شما جداول جوملا خودتان را مشاهده نمایید، برای هر جدول به ترتیب از بالا روی نام جدول کلیک کنید تا تصویر زیر برای شما نمایان شود:

خب طبق تصویر مراحل 1 ، 2 و 3 را انجام دهید در مرحله 3 شما باید طبق فهرست زیر :

گزینه innodb را انتخاب کنید و تغییرات را ذخیره کنید، این کار باید برای تمام جداول جوملا صورت گیرد!
    ویرایش توسط mediawiki : 02-07-2016 در ساعت 03:46 PM

16. کاربر مقابل از mediawiki عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین