سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14

موضوع: مشکل در بک آپ گیری و ریستور کردن پایگاه داده و کل سایت در لوکال هاست و لایو هاست

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

Question مشکل در بک آپ گیری و ریستور کردن پایگاه داده و کل سایت در لوکال هاست و لایو هاست

بچه این لوکال هاست و لایو هاست منو کشته!!!!!!!! به دادم برسید.

وقتی از پایگاه داده یا کل پوشه های جوملا در هاست لایو بک آپ میگیرم و به لوکال میبرم ، لوکال اصلا جداول پایگاه داده رو ایمپورت نمیکنه و فقط اسم پایگاه داده رو ایمپورت میکنه، وقتی هم بخوام پایگاه داده لوکال رو به هاست لایو انتقال بدم انتقال داده میشه ولی یوزرهای پایگاه داده انتقال داده نمیشه و جوملا با پایگاه داده به مشکل برمیخوره و کلا نمیتونم وارد جوملا بشم.

حالا یه سوال اساسی دارم خواهشا جواب بدید:

من به اینترنت پرسرعت تقریبا دسترسی دارم ولی خودتون خوب میدونید که اینترنت ایران حتی فوق پر سرعت هم باشه باز هم فقط اسمیه و در عمل حتی با سرعت 10مگ هم که کار کردم بازم خیلی پایینه و میمیره!!! برای اینکه سرعت طراحی سایت رو بالا ببرم میخوام تو لوکال طراحی کنم از صفر و وقتی به 100 رسوندمش بعد کل سایت رو به هاست لایو منتقل کنم . ولی با تست های اولیه که در هر دو هاست لوکال و لایو انجام دادم ریستور کردن و انتقال هر دو مزخرفه و پایگاههای داده رو نمیخونن. ترسم اینه تمام زحمتمو بزارم سایتو طراحی کنم و در نهایت موقع انتقال به مشکل بربخورم و کل زحمات به هدر بره!

حالا
    سوال1 - اینه با همین سرعت مردنی اینترنت یه جوری کنار بیام و سایت رو تو لایو طراحی کنم یا روش بهتر و تضمین شده ای سراغ دارین که سایت رو تو لوکال طراحی کنم؟

ضمنا من تمام روشهای گفته شده در دانشنامه جوملا و سایت های دیگر رو درباره ی انتقال سایت از لوکال به هاست لایو و غیره رو امتحان کردم ولی نتیجه ای نگرفتم.

و اما یه سوال بسیار اساسی آخرم اینه که من کلا در امر بک آپ گیری و انتقال گیج شدم. آخه 10 جور ما بک آپ گیری داریم. لطفا منو راهنمایی کنید و مفهوم این روش ها رابگید.

روش اول : وقتی از داخل سی پنل مثلا از پایگاه داده بک آپ میگیریم یا مثلا کل سایت رو بک آپ میگیریم.

روش دوم : وقتی از داخل جوملا با کامپوننت Akeeba backup از کل سایت بک آپ میگیریم.

سوال 2 - حالا ریستور کردن روش اول مشخصه از همون جایی که بک آپ گرفتیم میتونیم ریستورش هم بکنیم. ولی در روش دوم که بک آپ گرفتیم (از داخل جوملا با افزونه آکیبا) مثلا از کل سایت چجوری میتونیم اینو ریستورش کنیم و کجا باید ریستورش کنیم و اساسا تفاوت این روش دوم با روش اول چیه ؟

یعنی ما اگه بخواییم از کل سایت (یا پایگاه داده ) بک آپ بگیریم باید از جوملا استفاده کنیم یا از داخل خود سی پنل و چرا ؟

ببخشین شاهنامه شد . ولی این سوالات منو کلا گیج کرده . لطفا راهنمایی کنید

با تشکر

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی