با سلام
بنده یک کد Html آماده برای قرار دادن درون ویرچومارت برای ایجاد فاکتور می خوام کسی کی تونه کمک کنه؟

با سلام
بنده یک کد Html آماده برای قرار دادن درون ویرچومارت برای ایجاد فاکتور می خوام کسی کی تونه کمک کنه؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
سئوالتون واضح نیست، لطفا با عکس بیشتر توضیح بدید.
یا علی
نوشته اصلی توسط علیرضا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوست من
ببینید برای اینکه فاکتوری ایجاد شود می بایست یه فورمتی درون ویرچومارت تعریف شود که هدر و فوتر می باشد
ضمن اینکه میان متن گذاشته شده قطعه کدای داده شده را می گذاریم که مقدارها رو مدیریت ویرچومارت اختصاص میدهد
برای اینکار یه فرمت آماده با html می خوام که خودم جاهایی که باید اون قطعه کد ها رو بذارم قرار دهم و سیو کنم مشکل حل شود
با تشکر
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط technoelectric : 02-05-2016 در ساعت 05:27 PM دلیل: گذاشتن عکس
ببین [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] چطوریه!![]()
دیدم ظاهرا خوبه ولیکن دانلود کردم فایل index.php شو ادیت زدم کد ها رو کپی کردم در css قسمت فاکتور ها کپی کردم اول اینکه ارور میدهنوشته اصلی توسط mediawiki [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و اینکه ما فرم html فارسی نداریم ؟
باید از نمونه پیش فرض ویرچومارت کمک بگیرید و مطابق با آن و نمونه مثل نمونه ی فوق بالا فاکتور خودتا را طراحی کنید.![]()
خوب حتما ولی از کجا می تونم به نمونه اصلی ویرچومارت دسترسی داشته باشم؟نوشته اصلی توسط mediawiki [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نوشته اصلی توسط technoelectric [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست من سایت ویرچومارت را خودم میشناسم منظورم این است درون برنامه کجا می توانم دیفالت کدشو ببینم که بخوام ادیتش کنمنوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)