-
مشکل با ادیتور بخش مدیریت
با سلام
من از مامبو 4.6.1 P استفاده میکنم و یک مشکل اساسی با ادیتور این ورژن از مامبو دارم(رو چند تا کامپیوتر هم تست کردم) من به دلخواه خود چینش و تنظیم مطالبه ارسالی را در میارم ولی وقتی که روی دکمه ذخیره کلیک میکنم ادیتور هر طور که خودش بخواد مطالب را تنظیم میکنه مثلا فاصله های بین جملات خط بالایی یا پایینی را از بین میبرد و جملات رو به هم می چسباند یا مشکلاتی از این قبیل ممنون میشم منو راهنمایی کنید که این مشکل از کجاس و چطور می تونم این مشکل را حل کنیم
راستی سایته من اینه:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با تشکر
محمد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-04-2007 04:10 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل با ادیتور بخش مدیریت
سلام محمد جان
دو راه
1- در فرانتپیج درست و کن و html رو قرار بده
2- در word بنویس و کپی پیست کن
قبلا هم مطرح شده بود سرچ میکردی پیدا میکردی
-
-
[quote author=محمد link=topic=6248.msg37146#msg37146 date=1178297036]
سلام محمد جان
دو راه
1- در فرانتپیج درست و کن و html رو قرار بده
2- در word بنویس و کپی پیست کن
قبلا هم مطرح شده بود سرچ میکردی پیدا میکردی 
[/quote]
با سلام مرسی از بابته راهنماییتون در مورد راه حلاتون هم باید بگم از طریق Word که قبلا تست کردم جواب نداده میمونه از طریق Frontpage تست میکنم انشا ا... که جواب بده بابته سرچ هم باید بگم کلی تو فروم سایت و خوده سایت در مورد ادیتور، پچ مربوط به ادیتور یا هرچیزه دیگه ای سرچ کردم چیزه بدرد بخوری نبود ولی معذرت که اگر کوتاهی کردم تو امر سرچ.
تست میکنم راه حلتونو اگه جواب نداد(که امیدوارم بده) همینجا مطرح میکنم
با تشکر
-
-
[quote author=mycell link=topic=6248.msg37182#msg37182 date=1178367233]
بابته سرچ هم باید بگم کلی تو فروم سایت و خوده سایت در مورد ادیتور، پچ مربوط به ادیتور یا هرچیزه دیگه ای سرچ کردم چیزه بدرد بخوری نبود ولی معذرت که اگر کوتاهی کردم تو امر سرچ.
[/quote]
در این باره اینجا رو بررسی کنید و به ما اطلاع بدید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)